Mogelijk gemaakt door Blogger.

Alice in Wonderland make-up collecties


More Alice in Wonderland goodies!

Na Urban Dacay komen er nog make-upcollecties op de markt naar aanleiding van de populaire film 'Alice in Wonderland' die in maart op het grote scherm komt!

Paul and Joe, die in 2008 ook al een superschattige disneycollectie op de markt bracht (think pink and cute disneycaracters), komt met een speciale Alice in Wonderland beauty collectie.De collectie bestaat uit tinnenblikjes met spiegel die gevuld zijn met papierendoekjes die de huid matteren, een roze lipstift genaamd Fantasy en de oranje kleurige lippenstift Daydream.
De producten zijn zitten in een superschattige verpakking in een blauw en roze set, way too cute!!!. De setjes kosten ongeveer 30 euro.Vanaf 25 februari kun je de Paul & Joe Alice in Wonderland beauty collectie bestellen bij ASOS, zet deze datum zeker in je agenda!!Ook OPI lanceert een speciale Alice in Wonderland nagellakcollectie, bestaande uit 4 nagellakkleurtjes en een schattig mini-setje, met 4 kleine flesjes, ideaal zo heb je al de kleurtjes ineens! De kleuren werden geïnspireerd door verschillende personages uit de film!!Love it!!!