Mogelijk gemaakt door Blogger.

Disclaimer


Sprinkles on a Cupcake is een persoonlijke blog. Het is een hobby die ik met veel plezier uitoefen en waarbij ik een inkijk geef in mijn persoonlijke leven. Ik maak daarbij gebruik van het recht op vrije meningsuiting. 

Artikels en foto's:

Alle artikels en foto's die verschijnen op sprinklesonacupcake.com zijn volledig zelf gemaakt, tenzij anders vermeld, en mogen niet zonder voorafgaandelijke toestemming gebruikt worden door derden. 

Reviews zijn gebaseerd op mijn eigen persoonlijke mening, mijn ervaringen, mijn voorkeuren, mijn huidtype, ... Het kan dus zijn dat een product door mij positief onthaald wordt en dat het voor jou niet werkt. Gelieve hier rekening mee te houden.

Samenwerkingen:

De producten die besproken worden op mijn blog zijn zelf aangekochte producten en samples die door bedrijven geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld worden. Perssamples genereren echter slechts een minderheid van de blogposts en zijn als dusdanig niet-regelmatige content. Ongeacht of het gaat over een zelf aangekocht product of een sample, mijn review zal altijd eerlijk verlopen. Er is geen enkele garantie op een positieve review. Evenals het toesturen van een sample geen garantie geeft tot een publicatie, noch wordt er een publicatiedatum afgesproken of zijn er voorwaarden aan verbonden. Mijn publicaties hebben immers niet tot doel de verkoop van deze producten te bevorderen, maar om mijn persoonlijke ervaring te delen. De producten worden zorgvuldig op voorhand uitgeprobeerd vooraleer deze gereviewd worden. 

Winacties:

Een winactie loopt gedurende maximaal twee weken (tenzij anders vermeld) en de exacte deelname periode wordt steeds vermeld in de winactie. Na afloop van de winactie wordt de winnaar door mij persoonlijk gecontacteerd. Eventuele verstrekte contactgegevens (e-mailadres, naam, adres) worden na afloop van de winactie vernietigd en niet doorgegeven voor andere doeleinden. Het versturen van het gewonnen product gebeurt door mijzelf of door derden. Indien het gewonnen product opgestuurd wordt door een externe firma of PR bureau word je hiervan op de hoogte gebracht. Dit is de enige keer dat een contactadres mogelijks doorgegeven wordt (voor versturen gewonnen product).

Privacy toepassing:

Identificatiegegevens en contact:
Petra - www.sprinklesonacupcake.com - petra (at) sprinklesonacupcake.com

Sprinklesonacupcake.com maakt gebruik van het platform blogger voor het online weergeven van zelfgeschreven content. Reageren op een blogpost gebeurt via het platform Disqus en kan volledig anoniem indien je dit wenst (post as guest) of met door jezelf verstrekte gegevens (naam, e-mailadres, website). Deze gegevens blijven bewaard zo lang de blogpost online staat. In geen geval worden deze gegevens verstrekt aan derden. Je kan ten alle tijden zelf een reactie die je nagelaten hebt op mijn blog verwijderen of je kan mij hierover contacteren. 

Sprinklesonacupcake.com maakt gebruik van Google Analytics (GA). Een website voor het bijhouden van statistieken. Op basis hiervan analyseer ik bezoekersgegevens en klikgedrag voor het optimaliseren van mijn blog. De gegevens die voortvloeien hieruit zijn niet bestemd voor andere doeleinden zoals marketing of reclame. De gegevens blijven bewaard gedurende de duurtijd van 14 maanden. Nadien worden ze automatisch door GA zelf verwijderd. GA verzamelt persoonlijke gegevens op basis van je IP-adres (geanonimiseerd).

Door de blog sprinklesonacupcake.com te lezen ga je akkoord met het Google cookies beleid. Cookies kan je zelf wissen of blokkeren via je webbrowser.  


Je kan ook abonneren via InstagramFacebookTwitter of Bloglovin'. Dit zijn diensten van derden waar je zelf een account voor dient te maken.