vrijdag 12 maart 2010

Nail polish matches your laptop: OPI x Dell

Mijn laptop heeft het vorige week begeven. Hij is gevallen en nu blijkt dat hij niet meer te maken is! Ik ben dus op zoek naar een nieuwe... Op de website van Instant Spa viel mijn oog op een leuk filmpje. Vanaf nu kan je een Dell computer kopen in de kleur van je favoriete O.P.I. nagellak!
Voor de lente zijn nu ook de kleurtjes uit de OPI Hong Kong collectie verkrijgbaar!!
Jammer dat ik zo vaak van nagellak verander, anders zou het wel een leuke match zijn! De kleurtjes zijn wel heel mooi!
Bekijk hier het filmpje:

1 opmerking:

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram