Mogelijk gemaakt door Blogger.

Long Lashes tricks!

Wie wil er niet van die hele mooie, lange, volle wimpers, maar natuurlijk heeft niet iedereen die van moeder natuur meegekregen.
Enkele tricks die ik op het internet gevonden heb, en zeker eens het uittesten waard zijn:
- Iedereen weet wel dat het veel verschil uitmaakt als je voor je je mascara aanbrengt een wimperkruller gebruikt. Maar de wimperkruller een beetje warm maken, met bv je haardroger, zou het resultaat nog beter maken!!! Wel opletten dat het niet te warm wordt dat je je oogleden niet verbrand. Voor een iets makkelijkere oplossing bestaat er tegenwoordig al verwarmde wimperkrullers.
- 'Wonderolie', een castor olie, zou perfect werken als je deze op je wimpers aanbrengt om ze mooier en langer te maken. Het zit in een grote fles, dus best met een wattenstaafje of proper mascaraborsteltje aanbrengen. Ook olijfolie zou het proberen waard zijn.
- Er bestaan ook al verschillende 'eyelash balms', die je wimpers zouden doen groeien en dikker maken. Oa: 'Herome Eyelash Balm Lash Perfection' of 'Lipocils Eyelash Conditioning Gel' van Talika.
- Ook vaseline zou een goed product zijn om de wimpers te verzorgen en sterker te maken. 's avonds op de wimpers aanbrengen.
Heb je geen geduld of deze trukjes al dan niet werken, kan je nog altijd gaan voor valse wimpers of wimper-extensions.
Jaloers op de wimpers van de Kardashian girls, Stephen Moleski, hun make-up artiest bij 'keeping up with the kardashians, maakt gebruik van zijn eigen valse wimpers 'Smoke and mirrors beauty'