Mogelijk gemaakt door Blogger.

Spring time!!!

Yeay, de lente is eindelijk officieël in het land. Het begon nogal donker en regenachtig deze morgen, maar ik ben toch ook blij om de zon af en toe te zien!
Tijd dus om je 'spring wardrobe' uit te halen, te sorteren, aan te passen of vernieuwen of in te ruilen voor nieuwe spulletjes :)
De dikke wintertruien, hoge laarzen, wollen sokken, mutsen en handschoenen, ... mogen terug opgeborgen worden, voor hopelijk een lange tijd!
De lente-trends zijn zeker kleur, we zien vooral lichte natuurkleuren en pasteltinten, maar ook kleurig zoals turquoise, geel, kobalt en violet, en ingetogen groene kleuren zoals kaki, legergroen en lichte grijs-groene kleuren.
Meer trends dit voorjaar: jeans die in elke collectie en in elke vorm te zien is. Kant en lingerielooks kunnen als bovenkledij gedragen worden. Streepjes en marinestijl zijn weer helemaal terug! Maar ook prints, bloemen, romantische looks en rock-chic zijn in!
Ook voor make-up looks zien we kleuren geinspireerd door de natuurtinten: oranje, koraal, groen, grijs, goud,... De nude look blijft het ook goed doen, zowel op de lippen als op de ogen.
Eyeliner kan ook weer helemaal en ook mascara scoort goed dit seizoen, hoe langer de wimpers, hoe beter!