donderdag 20 oktober 2011

NYC Smooch Proof Lipstain Persistent Pink

De producten van NYC zijn heel moeilijk te vinden in de winkels. Ze zouden normaal bij kruidvat te koop moeten zijn, maar tot nu toe heb ik ze nog niet gespot.
Jammer, want ze hebben best leuke spulletjes voor kleine prijsjes.

Ik heb deze lipstain al eventjes in men stash liggen, maar er nog nooit een review over geschreven.
Het is de NYC Smooch Proof Lipstain 16h in Persistent Pink.

Het is als het ware een echte stift om je lippen mee in te kleuren, die je meer en meer tegenkomt bij verschillende make-upmerken.
Verkrijgbaar in 10 verschillende tinten van zowel een lichte sheer als een intense kleur voor je lippen.
De Persistent Pink is de lichtste kleur en dan ook mijn favoriet.

Doordat je er je lippen mee inkleurt, trekt het als het ware in de huid van je lippen, zodat de kleur goed zichtbaar is maar helemaal niet meer afgeeft. Je hebt ook helemaal niet het gevoel dat je iets op je lippen draagt, wat ik superleuk vind.

Beetje nadelig aan zo een producten, het droogt je lippen wat uit en zorgt er ook voor dat velletjes enz heel zichtbaar zijn, dus een lipscrub vooraf gebruiken is zeker geen overbodige luxe.
Verder blijft hij ook echt geen 16u zitten, maar toch geeft hij een mooi en lang resultaat die niet makkelijk afgeeft. En door de stift is hij ook makkelijk bijgewerkt.

Prijs €3,99

Hopelijk is de collectie snel overal beschikbaar.
Heb jij dit merk al ergens gespot, let me know!!

14 opmerkingen:

 1. Ik heb het bij kruidvat ook nog nooit gespot! Ik wou het eigenlijk wel al lang testen dus als ik ze tegenkom neem ik er zeker eentje mee!! het staat heel mooi op je lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur ! Het voordeel van lipstains is dat je er nog een gewone lipbalm over kan dragen wanneer je lippen er te droog van worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb die ook, en vroeg mij eerlijk gezegd eerst af of ik hem wel juist gebruikte omdat het idd je lippen zo droog maakt :) maar 't is dus normaal blijkbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze hebben NYC bij Kruidvat in de Veldstraat in Gent:) Heb toevallig een lipstain van het merk op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb mijn producten van NYC ook in de veldstraat gehaald :) Vind dat echt geen aangename winkel maar spring er soms eens binnen voor iets van NYC

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb vier van die lipstains liggen van NYC en gebruik ze echt nooit. Vind de kleuren bij nader inzien toch maar niets en ze benadrukken idd droge velletjes enzo. NYC wordt in de drie kruidvaten in oostende alleszinds wel verkocht. Die in de Veldstraat is precies altijd gepluimd en het is gewoon ook geen leuke winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook! Vind hem wel fijn, als je van tevoren je lippen scrubt ziet heter prima uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze ook en was er echt niet blij mee.. Ook zag je de kleur helemaal niet op mijn lippen. Maar ben blij dat jij er niet zo teleurgesteld door bent =)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Redhotjillypeppers, bedankt voor de tip!!

  En oh, dus in verschillende kruidvat fillialen is het merk dus beschikbaar, even uitkijken dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oe.. ik ben benieuwd. :)

  Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog. Doet me goed! Wel een vraag voor jou: Wat zie dat jij al veel volgers hebt :) Hoe heb je dit gedaan? Winacties of puur verzamelen:) (ik ben pas begonnen in juli met bloggen hoor) hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Heb ik jammergenoeg ook nog niet bij kruidvat gespot...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hier in de buurt (Hasselt) zijn ze in meerdere winkels van Kruidvat te vinden.. ikzelf heb de kleur Forever Fushia en deze is echt wel flashy roos als je hem op hebt.. Ik hou van de intensiteit van de kleur, het enige probleem dat ik heb is dat de kleur soms wel afgeeft =(

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake