Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dove Nourishing Oil Care

Vandaag een review over de nieuwe haarverzorgingsproducten van Dove voor droog haar, Nourishing Oil Care.


Ok, ik hoor je al denken, 'is ze daar alweer met een nieuwe shampoo en zo', maar ik zeg je eerlijk, ik gebruik mijn shampoo en conditioner altijd eerst op alvorens ik een nieuwe open (soms, heel af en toe, staan er wel eens twee soorten onder de douche, hehe).
Ik heb natuurlijk ook lang en dik haar, en ik was mijn haar een dag wel en een dag niet, dan zit je natuurlijk al snel door je voorraad!

Nu over naar de orde van de dag!
Speciaal voor droog haar ontwikkelde Dove een gloednieuwe mengeling van 3 oliesoorten, die het haar voedt en beschermt zonder dat het zwaar of vettig gaat aanvoelen, en die droog haar tot 100% soepeler maakt: de weightless Nutri-Oils of gewichtloze voedende oliën.
De mengeling van amandel- en kokosolie en minerale oliën zorgen voor een heel dun beschermend laagje op de oppervlakte. De olie voedt het haar diep en helpt zo essentiële voedingsstoffen aan te vullen, wat zorgt voor zacht, soepel, sterk en glanzend haar.

Het Nourishing Oil Care gamma bestaat uit:
- Shampoo
- Conditioner
- Dagelijkse intensieve conditioner (my favorite!!)
- Voedend masker

Wat vind ik er nu zelf van?
Ik moet bekennen, ik ben geen fan van de typische Dove-geur van vroeger, maar deze ruikt echt helemaal anders en zacht, en vind ik echt lekker. De geur blijft niet echt hangen, maar de zachtheid van mijn haar echt wel!!!
De producten voelen in je hand al echt heel zacht aan.
De shampoo en conditioner doen hun werk en mijn haar voelt zacht aan.

Ik ben vooral fan van de Dagelijkse intensieve conditioner, het combineert de voedende kracht van een masker met de snelheid van een conditioner, wat het echt heel handig maakt om je haar te verzorgen. Je ziet ook twee kleuren in het product en het voelt ook dikker en vaster aan dan een gewone conditioner.
Je hoeft maar één product gebruiken, hoeft ook maar één minuut in te werken, in is toch handiger dan een grote pot open te draaien, ideaal voor extra droog haar.

Het masker zelf is meer geschikt voor extreem droog haar en gebruik je best één keer in de week, vooral op de droge haarpunten. Enkele minuten laten inwerken en uitspoelen.

Wat denken jullie van de producten? hebben jullie last van droog haar?

Verkrijgbaar in je warenhuis of drogisterij
shampoo €3.79
conditioner €3.79
dagelijkse intensieve conditioner €4.99
masker: €6.99