Mogelijk gemaakt door Blogger.

Project Blogway Winner

Gisterenavond liep de stemming af van Project Blogway!!
Weken heb ik op jullie leuke reacties en stemmen mogen rekenen dus wou er dan ook een artikeltje aan wijden!

Na de stemming en de uitslag gisteren was het heel spannend, er was namelijk een gelijke stand tussen mij en Melanie. Ik haalde de meeste stemmen via twitter en facebook die elk voor 1 punt telden, zij haalde de meeste stemmen via de vote op de project blogway blog, maar die telden voor 2 punten.
De juryleden konden ook elk hun favoriet kiezen, en ook daar kregen we elk evenveel stemmen.

Manon van project blogway besliste dan om de eigenares van Beautyque, die de hoofdprijs wegschenkt, de beslissende stem te laten geven en we werden daar vandaag van op de hoogte gehouden.
Toen ik vanmiddag telefoon kreeg om te horen dat ik als winnaar uit de bus kwam, was ik dan ook superblij!!!

Ik wil jullie dan ook nog eens allemaal héééél hard bedanken.
Al mijn lezeressen en trouwe volgers, mijn lieve collega's/vriendinnen, mijn lieve fellow bloggers, mijn twitterfriends en facebookvolgers, mensen die nog nooit eerder op mijn blog kwamen maar via reclame van anderen de tijd namen om hun stem uit te brengen, enz...

Allemaal bedankt voor jullie talrijke stemmen, leuke reacties, het reclame-maken-om-voor-mij-te-stemmen, lieve mailtjes, steun, ...

In 2012 wordt er waarschijnlijk een nieuwe project blogway gestart, misschien op een iets andere manier, maar als jullie dan beslissen eraan mee te doen, let me know and you've got my vote!!!
En misschien mag ik wel een fungeren als jurylid :)

Petra x