Mogelijk gemaakt door Blogger.

Personal: Geluksmomenten


Ik las onlangs de geluksmomenten-tag bij Kim, en vond hem zo leuk dat ik hem graag eens overneem. Even terugdenken aan momenten die me gelukkig maken, of nadenken hoe het allemaal nog mag lopen!

Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?
Niet zo zeer een bestemming op zich, maar ik zou aanraden om gewoon te gaan naar een plaats die je al lang eens wilt bezoeken! En rond te trekken, veel zien op korte tijd doordat je niet op eenzelfde plaats blijft, vind ik geweldig!
Onze reis naar California van afgelopen lente, vond ik super en denk ik nog heel vaak aan terug! Mocht gerust nog wat langer duren, we hebben lang nog niet alles gezien en gedaan wat ik wou daar!
Maar het maakte mij echt gelukkig om op plaatsen daar te komen die ik al lang eens wou zien, en dit alles samen met mijn gezin te mogen meemaken! De eerste foto hierboven is er eentje van tijdens onze vakantie, een prachtige zonsondergang op Venice Beach.

En natuurlijk Disneyland, al is het maar om even te ontsnappen van de dagelijkse sleur, al je zorgen even te vergeten en te genieten van de magische sfeer die er altijd hangt!

Noem drie bijzondere dingen die je nog eens zou willen meemaken!
- Hoewel ik een toffe job heb, zou ik het ook heel leuk vinden om daarnaast ook iets op mezelf te doen. Meer persoonlijk bezig zijn met mijn blog en toffe samenwerkingen aangaan die helemaal op mijn lijf geschreven zijn!
- Reizen, veel en lang! Er zijn zoveel mooie plaatsen in de wereld die ik graag nog zou willen zien. Lijkt me ook geweldig leuk om een lange tijd rond te trekken en met veel verhalen terug naar huis te komen!
- Trouwen zou ik er ook wel durven bij plaatsen. Hoewel ik weet dat het niet gaat gebeuren, mijn vriend is niet te overtuigen en langs een kant heb ik me er wel bij neergelegd, maar dat wil niet zeggen dat ik er nooit eens over nadenk. We zijn ondertussen al meer dan 18 jaar bij elkaar, en hebben een zoontje samen, maar toch... a girl can dream right!?

Wat is je favoriete film?
Dat is best een moeilijke. Ik kijk voornamelijk naar series, maar kan ook genieten van een leuke of spannende film. Maar een eentje uitkiezen is nu niet zo simpel.
In mijn tienerjaren was ik echt dol op Point Break, geen posters van boy bands op mijn kamer, maar deze hing er in het groot aan de muur! Dirty Dancing vind ik ook nog altijd zo'n klassieker die ik altijd wil zien als ze hem nog eens op tv geven.
Daarnaast zeg ik ook nooit nee tegen een goede Disneyfilm. Mijn favorieten: Big Hero 6, Beauty & the Beast, De kleine zeemeermin, Vaiana, Malecifent, Frozen, ...

Waar zou je echt niet zonder kunnen?
Mijn vriend en mijn zoontje natuurlijk, en mijn familie. Maar daarnaast misschien ook bloemen, positive vibes, gezellige momenten, natuur, toffe vooruitzichten, mijn blog en ook wel mijn telefoon.

Welk moment in je leven zou je nog eens opnieuw willen beleven?
Dankzij mijn ouders en zus, had ik een hele fijne kindertijd! Lijkt me leuk om nog eens zorgeloos en zonder verantwoordelijkheden in het leven te staan.
Daarnaast zeker ook de geboorte van mijn zoontje. Hoewel dit een heel mooi moment was, had dit bij mij ook een keerzijde doordat ik daarna ziek geworden ben. Ik moest daardoor langer in het ziekenhuis blijven en nadien revalideren waardoor er helemaal geen roze wolk was! Dus dat zou ik zeker nog eens opnieuw willen beleven, maar dan op de juiste manier!

Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken?
Hmm, slaap is echt wel belangrijk voor mij, mij wakker maken is niet zonder risico. Ik heb ook niet echt een gerecht dat ik mijn lievelingsgerecht kan noemen. Misschien dat ik dan toch eerder voor een dessertje zou kiezen!

Wanneer voel jij je op je best?
Tijdens een gezellig momentje thuis, geen stress of geen drukte maar gewoon gezellig samenzijn.
Maar ook het plannen van een vakantie of uitkijken naar een leuk uitje of tof familiebezoek.
Ik ben ook een echt zomermens, al kijk ik ook altijd heel erg uit naar de kerstperiode. Is toch het moment om het wat gezellig te maken tijdens de donkere dagen.

Heb je weleens een angst overwonnen en zo ja, hoe?
Als ik goed nadenk, dan is dat misschien wel het zelfstandig en zelfzeker zijn. Vroeger zou ik al snel dingen aan iemand anders overlaten, of alleen niet gedurfd hebben, maar soms kan je niet anders en dan merk je dat het je alleen ook goed lukt!
Zo ben ik jaren terug eens helemaal alleen naar New York gevlogen, omdat mijn paspoort niet in orde was, kon ik pas een dag later dan mijn vriend vertrekken. Ik dacht toen ook van 'oh nee, gaat dat lukken, en ga ik alles vinden, ...' maar alles is goed gekomen, en ik voelde me achteraf zo goed dat ik dat helemaal alleen tot een goed einde heb kunnen brengen. Maar als ik mag kiezen, ga ik toch liever met twee!

Welke muziek (of welk nummer) maakt jou vrolijk?
Dan kies ik toch voor Katy Perry, heel wat nummers van haar, maar ook haar persoonlijkheid, maken me altijd heel vrolijk!

Wat is je favoriete boek?
Dat is heel makkelijk, die heb ik niet! Ik lees nooit boeken, ik vind daar echt de tijd niet voor!

Wie inspireert jou?
Mijn vriend voor zijn doorzettingsvermogen en liefde voor ons gezin.
Mijn zoontje voor zijn speelsheid waardoor ik mezelf af en toe toelaat om ook nog eens onnozel te doen.
Mijn mama voor er altijd te zijn voor de mensen die ze graag ziet.
Mijn papa voor hoe positief hij in het leven stond en zijn liefde voor de natuur en kleine dingen.

Sowieso mensen die me een goed gevoel geven, positief zijn en geven om andere mensen, want zo wil ik zelf ook zijn naar anderen toe! Mensen die hun doel nastreven, niet bang zijn om dingen te ondernemen, hun dromen na te jagen.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!
Nu ben ik wel benieuwd naar jullie antwoorden, wie inspireert jou bv, of wanneer voel jij je op je best? Welke vakantiebestemming zou jij aanraden, of waar zou jij echt niet zonder kunnen?
Laat het gerust weten bij de reacties.