Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Nivea-nieuwigheden, perfect voor de herfst!


We zitten nu al meer dan een maandje in de herfst, maar nu dat het echt kouder is, merk ik toch dat mijn huid en haar nood hebben aan meer bescherming en voeding. Jullie kennen het allemaal wel, droge handen en benen, statisch haar dat ook sneller nood heeft aan een wasbeurt, ...
En hoewel ik tijdens de herfst en winter vaak terugval op de bekende blauwe ronde Nivea-pot, hebben ze nog heel wat andere nieuwe producten die zorgen voor een soepele huid en glanzend haar!
Ik zet ze vandaag even op een rijtje, kijken jullie mee:

Bij kouder weer, merk ik dat als eerste vooral op aan mijn handen. Hoewel ik ze het hele jaar door goed probeer in te smeren, moet ik dat tijdens de herfst en winter toch meermaals per dag doen.
Bij Nivea hebben ze een nieuw product aan hun handverzorgingsgamma toegevoegd, de verzorgende handcrème, met een intens voedende formule op basis van zachte amandelolie, én het unieke Nivea parfum.

Ook de verpakking van de handcrèmes zijn vernieuwd en zo ook handig mee te nemen in de handtas.
Zo zijn er nu vijf beschermende handcrèmes van Nivea beschikbaar. Op de foto zie je ook nog de Repair & Care Handcrème, een herstellende formule met Dexpanthenol vermindert een getrokken gevoel en beschermt 24u lang.
Daarnaast is er ook nog de Zijdezachte handcrème, met Karitéboter, de Express handcrème, ultralicht en absorbeert snel, en de Anti-Age handcrème Q10+, vermindert zichtbaar rimpelvorming en helpt pigmentvlekken te voorkomen.

Naast onze handen, kan ook de rest van ons lichaam wel wat extra voeding gebruik. Zo is er ook nieuw bij Nivea, de 48u hydratatie bodyproducten met verzorgend serum.
Aan de bestaande body milks van Nivea werd een nieuw verzorgend serum, zonder parabenen, toegevoegd, die 48 uur intense hydratatie biedt.

Dit serum is een unieke samenstelling van hydraterende componenten, afgeleid van de huid, verzorgende oliën, voor een intense zachtheid, en lipiden, die water vasthouden en teruggeven aan de huid, zodat die beter beschermt is tegen uitdroging.
Zo kreeg oa. de Verzorgende Body Milk (perfect voor de droge huid) en de Body Lotion Express (lichte formule die snel absorbeert, voor de normale huid) deze update. Als ik deze 's avonds aanbreng, merk ik dat ik de volgende ochtend nog steeds geniet van mijn gevoede huid, en dat voor de hele dag.

Voor wie het snel moet gaan, kan ook nog altijd teruggrijpen naar de Body Lotion onder de douche producten van Nivea. Nieuw in hun gamma is de Beauty Glow 24h+, 2 in 1 hydratatie en milde peeling met Argan olie en peeling parels. Exfolieert en hydrateert de huid ineen.
Na het wassen van de huid deze body lotion aanbrengen op je natte huid, daarna afspoelen en je afdrogen, zo simpel is het.
Ook nieuw voor in de douche, is de verzorgende douchecrème Oil Pearls, met de heerlijke geur van kersenbloesems. Is hier ondertussen al bijna opgebruikt, ik ben fan van de geur en de zachtheid!

Als laatste mogen we ook het haar niet vergeten. Nivea lanceert namelijk de eerste micellar shampoos, met de unieke technologie van micellen, voor een doeltreffende en zachte reiniging.
Zo is er de Nivea Purifying Micellar Shampoo, voor normaal tot vet haar en hoofdhuid, en de Nivea Comforting Micellar Shampoo, met kalmerende werking, voor kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid.

De shampoos, zonder siliconen, mogen dagelijks gebruikt worden, en zorgen voor zuiver, soepel en glanzend haar.
De micellen, oliemoleculen ingekapseld in water, reageren als een magneet op onzuiverheden en talg op zowel het haaroppervlak als op de hoofdhuid. Tijdens het spoelen verwijderen ze zonder problemen alle restjes van vervuiling.

Zo, dit waren de nieuwigheden van Nivea op een rijtje, helemaal klaar voor de koude herfst/winter.
Hebben jullie nog favoriete Nivea-producten die ik zeker eens moet uitproberen?

Nivea handcrèmes - 75ml - prijzen tussen €3.75 & €4.65
Nivea Body Milk/Lotion 48u- 400ml - €5.39
Nivea Beauty Glow 24h+ - 250ml - €5.59
Nivea douchecrème Oil Pearls - 250ml - €3.49
Nivea Micellar shampoo - 400ml - €4.99
verkrijgbaar in de drogisterij, warenhuizen, ...