Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Falling for fall


Met de start van december, begint de winter- en kerstperiode langzaamaan op te komen. Hoewel ik de laatste maanden niet zo heel actief was op social media en hier op de blog, wil ik graag nog enkele van mijn leukste herfstfoto's delen.
Ik ben niet echt een herfstpersoon, het is nooit mijn favoriete periode van het jaar geweest en door het overlijden van mijn papa op 31 oktober, zal dit zeker nooit veranderen. Maar ik probeer wel het mooie te zien, ook in een mindere periode, en dat heb ik afgelopen weken echt wel gedaan. Genoten van de natuur, van de kleuren in de herfst, van gezellige momenten thuis samen met mijn gezin, terugdenken aan leuke herinneringen, ...

Hoewel ik de kerstperiode heel erg graag heb, zal het dit jaar toch helemaal niet makkelijk worden. De feestdagen lijken me toch een moment waarbij mensen die iemand verloren hebben, die persoon extra missen, omdat je toch gezellig samenkomt met familie om kerst en om het nieuwe jaar te vieren! Maar ik ga toch mijn best doen, om het extra gezellig te maken, en niet terug te denken aan de moeilijke momenten van de afgelopen maanden, maar wel aan de mooie herinneringen!

Pompoenen die horen bij de herfst. Geen grote pompoen dit jaar, 
maar deze gaven wel al wat herfstkleur in huis.

Ook in de tuin heel wat mooie kleuren, met de bladeren die langzaam begonnen verkleuren en af te vallen.

Ook mijn Yankee Candle collectie kreeg een herfst-update, met deze Autumn Glow geur. 
De 'only good vibes' tas is er eentje van Hema, ik vind hem superleuk!

Ik zag de laatste tijd echt heel veel regenbogen. Ze doen me ook wat denken aan mijn papa, dus ik krijg er echt een warm gevoel van, en het gevoel dat hij toch zo ook een beetje bij ons is!

Wat een mooie kleuren toch!?

Wanneer het echt kouder wordt tijdens de herfstperiode, ga ik ook meer voor warme dranken. Ik ben geen koffie-drinker, maar je kan me tijdens de herfst en winter altijd plezieren met thee en warme chocolademelk. Een theekransje is dan zoveel leuk met dit Disney setje, toch!?

Een wandeling in het bos tijdens een zonnige herfstdag hebben me zo'n deugd gedaan, en waauw wat een prachtige kleuren tijdens het 'golden hour'!

En ja, nogmaals de Hema-tas, ik zei toch dat ik fan was! Tijdens deze koude dagen, smaakte mijn warme chocomelk, inclusief marshmallows toch heel erg! 

Zo, dit waren mijn herfstfoto's. Maar laten we nu toch overgaan naar kerstbomen, rendieren en natuurlijk cadeautjes. Fijne decembermaand iedereen!