Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Christmas sparkle with The Body Shop


Wie nog op zoek is naar echt nog een last-minute kerstcadeautje (of nieuwjaarspakje), kan nooit misdoen met producten van The Body Shop. Ze hebben zoveel leuks in hun vaste collectie, maar de kerstproducten zijn toch net een tikkeltje leuker elk jaar.
Van badproducten tot make-up, er zit altijd wel iets bij! Of misschien krijg je wel een geschenkbon, en krijg je zo wat inspiratie voor jezelf. Ik toon jullie graag enkele nieuwigheden die ik superleuk vind:

De Body Butters zijn gewoon een cultproduct bij de collecties van The Body Shop. Hun kerstgeurtjes zijn nu al een paar jaar aanwezig bij de eindejaarscollectie, zoals deze heerlijke Frosted Berries (ook beschikbaar in Frosted Plum en Vanilla Chai).
De heerlijke geur van Frosted Berries combineert cranberry, zwarte bessen en frambozen in een nectar van feestelijk fruit. Ze geven je huid niet alleen een geweldige geur, maar houdt het ook gevoed en zacht.

Nog eentje die direct mijn aandacht kreeg, was de Glow for it Powder Puff Shimmer, een geweldige samenwerking van The Body Shop & House of Holland.
Het is een schitterend poeder die je décolleté en schouders highlight met een geweldige glans. Daarnaast ziet hij er ook superleuk uit, dankzij de felroze kleur en het schattige poederdonsje, helemaal cadeau-proof als je het mij vraag!

Een traditie bij kerst, zijn toch wel de kleine kerst-surprises. Perfect daarvoor zijn deze nieuwe bath bombs. Beschikbaar in acht verschillende geuren, hier zie je de roze, Strawberry Bath Bomb, en de oranje, Mango Bath Bomb (daarnaast is er ook nog Green Tea, Vanilla Delight, Candied Plum, Moringa, Coconut en Pink Grapefruit).
Kleine bruisende, kleurige en originele cadeautjes!

En voor de feestdagen, mag je make-up ook al iets meer schitteren. The Body Shop richt zich helemaal tot de metallic kleuren, oa. met een metallic lippenstift, beschikbaar in zes matte en metallic tinten. Deze is de Rose Gold, hét kleur van 2017.
Voelt heel zacht aan op de lippen, helemaal niets plakkerig, en ook de kleur blijft lang zitten.

Daarnaast zijn er tijdens de kerstperiode ook altijd hele leuke cadeausets verkrijgbaar bij The Body Shop, niet alleen leuk voor jezelf of diegene die het cadeautje krijgt, maar je steunt er ook het goede doel mee, namelijk het Peace Play Project, die ervoor zorgen dat Syrische vluchtelingenkinderen ook kunnen spelen.

Wat denken jullie van deze nieuwigheden? Hebben jullie favorieten uit The Body Shop, of wat zou je zelf graag cadeau krijgen?

The Body Shop - kerst 2017
Frosted Berries Body Butter - €17
Powder Puff Shimmer - €17
Bath Bomb - €2/st.
Metallic lippenstift - €9
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop