Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Merci Handy X Disney


Wie mij al wat langer kent, weet dat ik een grote Disney-fan ben. Toen ik zag dat ze een leuke samenwerking zijn aangegaan met Merci Handy, de reinigende handgels, wist ik dat dit een setje voor mij was! Ik heb namelijk altijd een handgel bij in mijn handtas, ik kan niet zonder, en deze uit de special limited edition Merci Handy X Disney set zien er superleuk uit!
Een tof kleurtje, geurtje en Disneyfiguurtjes, zoals Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Donald en Daisy. Ze zitten ook in een leuk toilettasje die je nadien nog voor iets anders kan gebruiken. Het ideale kerstcadeautje ook lijkt me!

De Merci Handy set Disney bestaat dus uit zes handgels die ervoor zorgen dat je je handen kan ontsmetten zonder ze te wassen. De kleine blauwe bolletjes erin zorgen voor zachte handen.
Ik gebruik dat echt heel vaak en heb dat altijd bij me in mijn handtas. Als mijn zoontje eens tussendoor iets wilt eten terwijl we onderweg zijn, of als je uit de winkel komt en je wilt die zak chips al openen (ja, winkelkarren en geld bevatten heel wat bacteriën dus superhandig om na het winkelen je handen te kunnen ontsmetten), ...

Wanneer ik mijn handen kan wassen, ga ik dat natuurlijk altijd doen, maar ontsmettende handgels zijn wel heel handig om mee te nemen in de handtas voor als je echt geen andere keuze hebt.

Het superleuke setje bevat de bekendste Disney-figuurtjes. Zo zijn er Mickey en Minnie, Mickey heeft de geur Black Vanilla, met natuurlijk een vleugje vanille. Minnie heeft de geur Chérie Cherry, de kers op de taart met een zacht fruitig parfum.

Daarnaast zijn er Donald en Daisy, Donald heeft de geur New Wave, een zomers vakantiegeurtje. Daisy heeft dan weer de geur Flower Power, een heerlijk boeketje bloemen.

Als laatste zijn er natuurlijk ook Goofy en PluGoofy heeft de geur Oh My Lemon, zoals je wel kan vermoeden een heerlijk fris citroengeurtje. Pluto heeft de geur Lollipop, een zoet snoepgeurtje!

Zijn jullie ook al fan? Welke is jouw favoriet?

Merci Handy X Disney - €14,90
Exclusief verkrijgbaar bij Di