Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gezocht: tips voor een weekendje weg!


De maand december en de eindejaarsperiode is altijd heel erg druk, gezellig maar wel veel te doen! Daarom ben ik nu al eens aan het nadenken om daarna toch eventjes een paar dagen te ontsnappen. Een weekendje weg samen met mijn gezinnetje, in januari of februari, al heb ik niet echt inspiratie waar naartoe.
Daarom deze oproep, misschien hebben jullie wel leuke tips!

Naar zee is altijd wel gezellig, ook tijdens de winter, maar heb toch zin om eens iets anders te doen. Tijdens de winter hebben wij ook nog niet echt weekendjes weg gedaan, omdat ik toch heel erg graag buiten ben (daarom dat ik dan altijd voor lente, zomer of eventueel nog herfst kies), en ook een koukleum ben. Maar toch is het ook tijdens de winter leuk om eens buiten te zijn en een frisse neus te halen, en nadien lekker gezellig binnen op te warmen!

Hoeft ook niet perse Belgiƫ te zijn, mag ook Nederland of Frankrijk zijn. Natuurlijk zijn we tijdens een gewone schoolweek wel beperkt tot enkel het weekend (vrijdagavond tot zondagavond), dus liefst niet te ver dat we toch wat tijd hebben om op onze bestemming door te brengen.

Gaan jullie soms weg tijdens de winterperiode? En hebben jullie tips, deel ze dan gerust bij de reacties! Mag ook voor andere seizoenen zijn natuurlijk, altijd goed om inspiratie te hebben.

Foto's Shutterstock