Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Merry Christmas


De laatste dagen van 2017 zijn ingezet! Voor mij kan het jaar niet snel genoeg voorbij zijn, en ik hoop dat 2018 er heel wat beter uit ziet. Hoewel ik me niet altijd even goed gevoeld heb deze kerstperiode, heb ik toch geprobeerd om het gezellig te maken in huis!
Daarom deel ik graag nog mijn allerleukste kerst-foto's én wil ik jullie toch nog heel graag fijne feestdagen toewensen. Hopelijk hadden jullie een gezellige tijd, met mooie momenten samen met je familie, lekker eten en misschien ook wel enkele fijne cadeautjes!

Ik probeer elk jaar toch één nieuw speciaal figuurtje te kopen voor in mijn kerstboom, meestal hebben ze wel iets met Disney te maken. Dit jaar koos ik voor het Up-huis, inclusief ballonnen!

Hoewel we in Vlaanderen meestal niet zo veel sneeuw zien, was dit een paar weken geleden wel helemaal anders! Perfecte timing om eens buiten te gaan met de slee!

Ik hou van gezellige kerst-tassen, en heb al een mooie collectie! Deze kocht ik vorig jaar bij H&M Home.

Naast mijn gewone grote kerstboom, ging ik dit jaar ook voor een klein wit boompje (gekocht bij Ikea), die ik versierd heb met vooral roze decoratie!

De kerstperiode is ook eindelijk wat tijd om niets te doen, gezellig wat tv te kijken in een warme trui met een heerlijke tasje thee. Ik kreeg trouwens dit tasje van Helen B. cadeau van mijn lieve vriendin Hanne, ik vind het echt superleuk!

Ook lekker lang uitslapen hoort bij vakantie! Of gewoon lang in bed blijven liggen, een boek lezen samen met mijn zoontje, ...

Merry Christmas!! 

Kerstavond vieren we altijd bij familie, maar op kerstdag blijven we gezellig thuis met ons drietjes. Ik zorg dan voor een kerst-brunch, dit jaar met heel wat lekkers van Albert Heijn. 
Cadeautjes opendoen, een kerstfilm kijken, 's avonds wat hapjes eten ... de perfecte kerst!


Hoe zagen jullie kerstdagen eruit?