Mogelijk gemaakt door Blogger.

Jouw 10 favoriete blogposts van 2017!


Mijn laatste postje van 2017, traditioneel deel ik dan altijd een terugblik naar het voorbije jaar. Ik heb dit op persoonlijk vlak al gedaan, met het artikel 'mijn 12 van '17' waar ik mijn leukste foto's per maand deelde. Maar ik ook op blog-vlak deel ik nog graag mijn meest gelezen artikels en hoe ik terugkijk op het afgelopen jaar.

Jullie weten het waarschijnlijk wel al, 2017 was een heel moeilijk jaar voor mij, door de ziekte en het verlies van mijn allerliefste papa. Wat ik daaruit geleerd heb, is dat er maar twee dingen echt belangrijk zijn, dat is gelukkig en gezond zijn! Al de rest doet er eigenlijk heel weinig toe!
Een negatieve ervaring in je leven doet je nog eens extra beseffen dat je moet genieten van je leven, zowel van de grote als van de kleine dingen, van de belangrijke personen in je leven, en dat je enkel moet proberen dingen te doen die je gelukkig maken!

Ook op blog-vlak heeft zich dat wel vertaald, zowel in mijn artikels als mijn kijk naar het bloggen en de online-wereld er rond. Het afgelopen jaar zijn er heel wat minder artikels verschenen dan normaal, maar uiteindelijk wat is normaal!? Sprinkles on a Cupcake is mijn hobby, waar ik het leuk vind dingen te delen die ik tof vind en die zich in mijn leven afspelen. En dat wil ik blijven doen, op mijn eigen tempo en gevoel. Ik wil geen druk voelen van 'oh nee, ik MOET een artikel posten want het is al enkele dagen geleden, of de mensen gaan niet meer komen lezen, ...' Daar lig ik echt niet meer wakker van.
Ik wil ook meer genieten van mijn leven zelf, en niet alleen achter de computer zitten elke avond. Ik ben echt blij dat ik het afgelopen jaar meer tijd gespendeerd heb met de mensen rondom mij.

Sowieso heb ik veel meer persoonlijke artikels gedeeld, ik vind ze leuk om te schrijven en jullie ook om te lezen heb ik gemerkt. Ze bevatten evengoed handige tips voor jullie, dus ik probeer er wel een leuke mix van te maken om zowat vanalles aan bod te laten komen, maar ik deel gewoon zelf wat ik leuk vind, waar ik mee bezig ben of geweest ben, ...

Ik zet een top 10 op een rijtje van meest gelezen artikels in 2017:

1. Mijn favoriete ontbijt- en lunchadresjes in Gent
Nu ik al bijna twee jaar in het centrum van Gent werk, probeer ik zo af en toe wel een lunch-adresje uit. Ook lekker gaan ontbijten in het weekend hoort er af en toe bij. Ik goot mijn favorieten in een blogpostje, en die werd heel erg gesmaakt door jullie!

2. Nivea Bronze Effect
Toch een beauty review op de tweede plaats, blijkbaar waren jullie allemaal op zoek naar een bruinere tint voor de zomer begon, op een gezonde manier (geen zonnebank), en dat kan ik alleen maar toejuichen!!

3./4. Personal: life lately - I'll see you on the dark side of the moon
Twee heel persoonlijke artikels, die echt gaan over de niet zo rooskleurige kant van mijn leven en het verdriet waar ik de laatste maanden mee te maken kreeg.
Het was voor mij de eerste keer dat ik echt zoiets persoonlijks deelde, en ook de eerste keer dat ik zo iets ingrijpend in mijn leven heb meegemaakt. Doordat ik die kant van het leven ook graag bespreekbaar wou maken, heb ik ze toch gedeeld met jullie! Ik wil jullie ook nog eens bedanken voor alle mooie, lieve, hartverwarmende reacties, berichtjes en mailtjes die ik van jullie mocht ontvangen! Het gaf me echt de nodig steun die ik kon gebruiken!

5. Blog Love: Top Belgische Beautyblogs
Een beetje liefde naar collega-bloggers, want ik zelf lees ook graag blogs. Ik had me eigenlijk voorgenomen om meerdere blog love-artikels te posten in het afgelopen jaar. Het is bij beautyblogs gebleven, maar omdat hij toch zoveel gelezen werd, moet ik er in 2018 dringend werk van maken!

6. Outfit: Momster
Ik deel niet zo heel vaak outfit-postjes, maar ik merk wel dat jullie die toch altijd tof vinden! Ik deelde er dit jaar slechts drie, oops, en deze Momster-outfit werd het meest bekeken. Meer outfits dan in 2018?

7. Sprinkles Cupcakes
In april gingen wij twee weken op vakantie naar Californië. Hoog op mijn to do lijstje, stond natuurlijk een bezoekje aan de Sprinkles Cupcakes in Beverly Hills! Ik schreef er natuurlijk uitgebreid over op mijn blog, en jullie genoten mee, net als ook de andere artikeltjes die ik erover schreef (al komen er nog een paar aan).

8. Welk hotel kiezen in Disneyland Parijs
Wij gingen al een aantal keren naar Disneyland in Parijs. Ik vond het wel handig om eens mijn favoriete hotels op een rijtje te zetten, omdat ik toch die vraag vaak krijg van mensen die graag naar Disneyland willen gaan. Het werd dan ook heel vaak gelezen de afgelopen twee maanden.
Sowieso doen de Disney-postjes het altijd wel heel goed, maar deze was toch de topper in 2017. De opvolger in de Disney-top, was mijn artikeltje over de première van de disneyfilm Beauty and the Beast.

9. Snel lekkere pannenkoeken bakken
Food-artikels blijven het ook goed doen. Op nummer 1 bij de food, staat mijn recept voor de heerlijkste pannenkoeken, snel gemaakt!
Nog recept-toppers dit jaar: Gevulde Focaccia, mijn favoriete zomertaarten en mijn paas-cupcakes.

10. Wellness Pure Destelbergen
Nummer 10 in mijn lijstje, mijn bezoekje aan Wellness Pure in Destelbergen. Altijd heel fijn genieten daar, staat voor het komende jaar zeker ook nog op de planning. Binnenkort kan je er ook terecht voor Floating, dus dat wil ik zeker eens gaan uitproberen!

Zo, dit was mijn overzichtje, mijn 2017! Nog eens bedankt aan jullie allemaal om Sprinkles on a Cupcake zo talrijk te bezoeken het afgelopen jaar. Bedankt voor al jullie comments, likes, lieve berichtjes en leuke mails. Laat me ook zeker weten welke jouw favoriete artikeltjes hier zijn!

Ik wens iedereen alvast een geweldige oudejaarsavond toe, met leuk gezelschap, lekker eten en heel veel plezier. En dat al jullie dromen mogen uitkomen in het nieuwe jaar.
Tot volgend jaar x