Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Garnier Bio Huidverzorging


Bij Garnier Bio geloven ze dat er voor elk huidtype een ideale plant is. Daarom hebben ze zorgvuldig biologisch gekweekte planten geselecteerd en hun essentiële oliën , koudgeperste oliën of bloemenwater geëxtraheerd voor de beste resultaten voor elk huidtype. En dat is het nieuwe Garnier Bio gamma, vol biologisch gecertificeerde producten. Ik zet er vandaag een paar in de kijker.

De producten uit het nieuwe Garnier Bio gamma, zijn biologisch, vegan, afkomstig van hernieuwbare bronnen, fair-trade en in gerecycleerde verpakkingen met respect voor mens en natuur. In het gamma vind je producten met Tijm, Arganolie, Konjac, Citroengras, lavendel en korenbloem.

Lavendel staat gekend voor zijn hernieuwende eigenschappen. Zo is er in het gamma een gezichtsolie, anti-age dagcrème en een oogverzorging. 
De Lavendel Anti-Age Dagcrème (€13.99) zorgt voor intensieve hydratatie en een stevigere huid. Kan alleen gebruikt worden maar ook in combinatie met de Lavendel Gezichtsolie (€14.99) om de glans te bevorderen.
Deze laatste verlicht, voedt en hydrateert de huid gedurende de dag. Kan ook alleen gebruikt worden als dag- of nachtverzorging.

Om de huid eens extra te gaan reinigen, kan je gebruik maken van de Konjac Sponge (€7.99), gemaakt van 100% natuurlijke Konjac-wortelvezel, die bekend staat om zijn natuurlijke reinigende en scrubbende eigenschappen. De spons is perfect voor een dagelijkse diepe reiniging en een zachte exfoliatie van lichaam en gezicht.
Je kan deze gebruiken in combinatie met de Citroengras Detox reinigingsgel (€7.99).

Je maakt de spons nat met warm water zodat hij zacht wordt. Breng de detox reinigingsgel aan op de spons en masseer je gezicht met ronddraaiende bewegingen. Geniet van het lichte schuim en de natuurlijke kruidengeur. Spoel je gezicht af en knijp de spons uit (laat ze drogen en je kan deze 2 tot 3 maanden gebruiken).

De Tijm perfectionerende toner (€7.99) is ideaal voor een gecombineerde tot vettige huid. Deze matteert de huid en zorgt direct voor een gevoel van intense frisheid. Poriën worden gezuiverd, vermindert en minder zichtbaar. Onzuiverheden worden geëlimineerd.
Te gebruiken als eerste stap in je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Argan is dan weer geschikt voor de droge en gevoelige huid. In het Garnier Bio gamma vind je deze Argan multi-use rescue balm (€10.99), voor het gezicht, lichaam en handen. Dankzij Arganolie en Shea Butter gaat deze de huid gaan verzachten en herstellen. Ideale verpakking om om mee te nemen!
Daarnaast is er ook nog de Argan Voedende Gezichtsmist (€10.99), een Argan waterspray die de huid voedt en verfrist, en de Argan Voedende Dagcrème (€10.99), een moisturizer die zorgt voor 48 uur intense hydratatie. Deze heb ik zelf niet uitgetest.

Ook niet op foto, is de Korenbloem Micellair reinigingswater (€7.99), die de huid gaat reinigen en make-up gaat verwijderen. Ben ik ook heel benieuwd naar, net als de Argan gezichtsmist!

Wat vinden jullie van dit gamma? Enkele favorieten waar jullie benieuwd naar zijn?
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier