Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask


Hoewel ik geen koffie drink, gebruik ik het wel als oppepper voor mijn huid, dankzij het allernieuwste product van The Body Shop, namelijk het Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask. Een gezichtsmasker die bestaat uit een krachtige mix van koffiebonen en Community Trade-sesamolie uit Nicaragua, Community Trade-sheaboter en cacaoboter uit Ghana en biologische Community Trade-rietsuiker uit Paraguay, die ervoor zorgt dat je je zowel op je werk als in je vrije tijd volop kunt inspannen en er toch op je best uit blijft zien.
Dat vraagt natuurlijk voor een test! Mijn ervaringen op een rijtje:

Het Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask is het nieuwste Expert Face Mask van The Body Shop en is pas sinds april 2019 verkrijgbaar.
Het gezichtsmasker gaat tekenen van vermoeidheid tegen en zorgt voor een frissere teint, minder onzuiverheden en een uitgerustere uitstraling. Je huid gaat er ook heerlijk ontspannen en verkwikt van aanvoelen.

Hoe ga je het nu precies gaan gebruiken? 
Je kan het 2 à 3 keer per week gaan gebruiken. Breng het aan op de huid, laat het 5 tot 10 minuten inwerken en spoel het nadien af met warm water. Maak daarbij ronddraaiende bewegingen om je huid zachtjes te scrubben.

Wanneer je het potje opent, komt er een heerlijke koffiegeur naar boven. Hoewel ik geen koffie drink, vind ik dat toch heel aangenaam. Uiteraard heeft het masker een donkerbruine kleur, en zitten er kleine scrubdeeltjes in verwerkt.
Nadat je het masker hebt aangebracht, voel je meteen dat het een warm gevoel geeft wat heel aangenaam aanvoelt. Het voelt wat plakkerig aan op de huid, maar is toch makkelijk te verwijderen. Nadien voelt de huid superzacht aan en ziet het er heel fris uit.

Omdat het een oppeppend masker is die je er wakkerder doet uitzien, gebruik je dit masker best 's morgens. Beetje een uitdaging, want in de ochtend is er niet altijd zoveel extra tijd, maar je merkt toch dat de huid zuiver en er stralender uitziet, dus ideaal om de dag mee te starten!

Wat denken jullie van dit nieuwe gezichtsmasker?

Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask - 75 ml - €20
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier