Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fashion: Kleur in je kast met Veritas


Yes, de lente is eindelijk begonnen! Hoewel de sandaaltjes nog niet echt uit de kast mogen komen, bij mij toch niet (ik heb nogal snel koude voeten), vind ik het wel heel leuk om wat extra kleur aan mijn garderobe toe te voegen! Kleren, schoenen, accessoires, ... alles kan en mag! Het mag toch ook net iets meer opvallen wanneer we uit de koude, donkere winter komen, en daar denkt Veritas net zo over.
Met hun nieuw gamma 'Kleur op jouw manier', komen ze met een superleuke selectie felgekleurde accessoires en kledingstuks. Zo zijn er oorbellen, sjaaltjes, kettingen, maar ook sandaaltjes, handtassen, een jumpsuit en jurkjes. Ik ben alvast enthousiast, en toon jullie graag al enkele stuks uit de collectie (bekijk hier de volledige collectie).

Ik vind al de items in de collectie al superleuk! Het regenboog handtasje bijvoorbeeld is helemaal mijn ding, en het is ook heel ruim en praktisch om mee te nemen.
De rode oorbellen met kralen en pompons zijn ook tof, ik zou ze misschien zelf niet in de winkel uitkiezen, meer omdat ik zou denken dat het mij niet staat, maar ze zijn toch superleuk en je kan ze best met veel combineren. Ik heb ze al gedragen met een volledig zwarte outfit, dan komen ze ook echt mooi uit. Maar in combinatie met het sjaaltje in mijn haar, vind ik ze ook heel erg leuk!

Het sjaaltje kan je trouwens voor veel dingen gaan gebruiken. Je kan het echt gaan gebruiken als sjaaltje, maar ook in je haar is het heel leuk. Zo kan je het los laten hangen rond een staartje, maar ook evengoed als haarband, rond een dotje of echt strikken. Ook aan een handtas geeft dat altijd wat meer kleur.

Als laatste zijn er de kleurrijke jurk en de sandaaltjes. Ik kan niet wachten om de sandaaltjes te gaan dragen, ze zijn superleuk! Ook verkrijgbaar in geel en oranje, niet identiek dezelfde maar gelijkaardige modellen.
Ze gaan ook heel goed passen bij de hemdjurk denk ik, maar die vind ik momenteel ook heel geslaagd met witte sneakers en een jeansjasje. De print is echt heel mooi met de verschillende bloemen, perfect voor de lente!

Neem zeker ook een kijkje op de website van Veritas om de volledige collectie 'Knalkleuren' te bekijken, en laat me weten wat jouw favoriete item is!

Groene sandaaltjes - €17.99
Geel hemdjurk met bloemenprint - €39.99
Schoudertasje regenboog - €27.99
Blauw sjaaltje met bloemen - €7.99
Rode oorbellen met kralen en pompons - €9.99
Verkrijgbaar in de Veritas winkelf of online 
Disclaimer: ik kreeg deze items in ruil voor een blogpost. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn beoordeling. De volledige disclaimer lees je hier