Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Clinique iD


Vandaag laat ik jullie kennismaken met Clinique iD, waarbij je de ideale moisturizer creëert op maat van je huid. Je kiest eerst één van de drie hydratatiebasissen (moisturizing lotion, oil-control gel of hydrating jelly), daaraan ga je dan één van de vijf boosters gaan toevoegen met geconcentreerde actieve stoffen. Zo zijn er dus 15 combinaties mogelijk, afhankelijk van je eigen huidtype, die je huid zowel gaan hydrateren als gaan verzorgen.

Dus als eerste kies je een hydratatiebasis. Ik zelf heb een gemengde tot droge huid, dus ideaal voor mij is de moisturizing lotion, de hydrating jelly vind ik ook heel fijn. Daar ga je dan een booster gaan instoppen, zodat beide producten samen gebruikt kunnen worden.

Zo zijn er  vijf verschillende boosters: 
Groen tegen irritatie (kalmeert en verzacht de gevoelige huid)
Oranje tegen vermoeidheid (maakt de huid wakker en vermindert tekenen van vermoeidheid)
Blauw tegen poriën en ongelijkmatige huidstructuur (reduceert de zichtbaarheid van poriën)
Paars tegen lijntjes en rimpels (maakt de huid voller en vult lijntjes en rimpels op)
Wit tegen onregelmatige teint (helpt de teint egaler en helderder maken)

De Custom-Blend Chemistry Technologie isoleert de geconcentreerde actieve stoffen in de hydratatiebasis. De samenstelling van de producten zijn gericht op maximaal resultaat zonder irritatie. Dus geen parabenen, geen ftalaten en geen parfum.

Ik zelf koos voor de paarse booster, die ik combineer met de moisturizing lotion.
De paarse booster met daarin pure, geconcentreerde percentages Wei Proteïne en andere actieve ingrediënten, gaat de huid gladder en voller maken en lijntjes en rimpels gaan opvullen.
Na eenmalig gebruik is dit een directe gladmaker van de huid, na een week gebruik zijn fijne droogtelijntjes vager. Na een flacon zijn lijntjes en rimpels minder zichtbaar.

Ik heb nog geen volledige flacon opgebruikt, maar ik merk toch al een aangenaam resultaat.
Mijn huid voelt soepel, minder droog en gezonder. Fijne lijntjes zijn inderdaad minder zichtbaar.
Ik vind dit ook echt een heel fijn concept, twee-in-een formule zodat je zeker geen stap vergeet, en ook ook zo veelzijdig, voor elk huidtype wel iets!

Wat denken jullie van de Clinique iD? En voor welke combinatie zouden jullie gaan?

Clinique iD Hydratatiebasis + booster - €49
Verkrijgbaar in de parfumerie of online op clinique.be
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier