donderdag 22 april 2010

Sunshine Award

'Spread a little sunshine' is mijn moto na deze award, die ik kreeg van de lieve Eva van Eva's beautyblog! Eentje beetje zon is altijd leuk, en kan echt je dag goed maken! Dus waarom niet wat zonnestralen uitdelen :) De regels van de award zijn simpel. Als je er eentje krijgt, plaats hem op je blog, vermeld de persoon van wie je het kreeg en geef hem door aan andere bloggers en laat ze dit weten. En de genomineerden zijn... ♥ Hanne van Snow White Glamour ♥ Stiene van Voguesuit ♥ Nathalie van Accessory pirate

2 opmerkingen:

 1. THANK YOU SO MUCH!! You really made me happy by passing the award on to me. Thanks so much
  And of course congrats to you :)
  *Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh heel erg bedankt, doet me plezier! :)
  bij men volgend blogbericht ga ik er iets van in zetten! xx

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram