Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gladiator heels

Gladiator heels, ofwel vind je ze super ofwel vind je het helemaal niets. De gewone gladiator sandaal vind ik helemaal niets, zou ik ook nooit dragen (ik draag eigelijk nooit platte schoenen!). De high heels variant die later op de markt kwam is een echte trend en vind ik heel mooi!
Heb mij onlangs mijn eerste paar gekocht (een beige kleurtje (beetje zoals op de foto met Gwyneth Paltrow),nu zou ik toch nog graag een zwarte versie hebben want die vind ik toch bij meer passen).
Past zowel op een casual street outfit,skinny jeans of leggings, een leuk zomerkleedje of een coctailjurkje...
Hier een paar op een rijtje:
shoe discount
esprit/new look
new look/ guess
asos/ carvela (te koop bij asos)
guess/asos
3suisses
Volg jij deze trend en heb je al een paar in je kast staan, of op je verlanglijstje? Of toch liever niet...