Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lush flowers

De nieuwe spulletjes van Lush zijn superschattig! Leuke bloemetjes en zonnestralen in de badkamer. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Binnenkort is het moederdag (9 mei 2010) dus perfect voor een leuk geschenkje.
Maar ook daar hebben ze bij Lush aangedacht. Zo zit er bij hun nieuwe producten ook een mooie cadeaubox speciaal voor moederdag, Mamma Mia, speciaal voor moeders die geen bad hebben, met olive branch douchegel, sultan of soap, mini sugar scrub, lemony Flutter sample en Soft Coeur Massagebar. Lijkt me heel tof, want ik hou wel van af en toe in bad te gaan, maar ik ben echt een douche-mens!
Ook een leuk flower pakket, flower child hatbox, met lekker geurende zoete en fruitige productjes, ideaal voor het lentegevoel naar boven te halen.
Het leukste zijn toch wel de bloem-bruisballen, deze zijn echt cute!! En het leuke is, in de naamkaartjes zitten bloemenzaadjes, dus als je deze plant en regelmatig water geeft, krijg je er nog leuke bloemetjes bij.
Of geniet van een heerlijk schuimbad met de leuke bubble bar slice, little M sunshine! Laat je badkamer helemaal stralen en ook lekker ruiken natuurlijk!
Wil ik zeker eens uittesten allemaal...