Mogelijk gemaakt door Blogger.

In the mood for summer: Banana Moon s/s 2010

Hoewel het nog redelijk koud is buiten, door het zonnetje dat al een ganse week schijnt kijk ik toch uit naar de zomer! En de nieuwe zomercollectie van Banana Moon versterkt dat gevoel alleen maar! Ik heb zo zin om nieuwe bikini's te gaan shoppen. Vorig jaar ging ik oa. voor een bikini met rokje bij, vind ik zo schattig! Dit jaar ben ik echt verliefd op een bikini-outfit met korte boardshorts. Mijn favoriet: Hoewel het is heel moeilijk kiezen, ik vind er wel verschillende mooie tussen zitten. De collectie bestaat zowel uit fleurige kleuren als iets meer sobere met zwart, zwart-wit en blauw-wit. Wat is jou favoriet?

Check hier op de website de volledige collectie, en ook hun lingerie en nightwear collectie, en bekijk de video van de collectie: