woensdag 26 oktober 2011

Ask away!

Toen ik onlangs op twitter vroeg welk artikeltje jullie graag eens zouden lezen op Sprinkles on a Cupcake, kreeg ik te horen een Q&A (Question & Answer).

Ik krijg ook tal van mailtjes met vragen (die ik natuurlijk ook beantwoord) en bij de comments staan ook regelmatig vragen, ik beantwoord die dan wel, maar kan me voorstellen dat niet iedereen komt teruglezen.
Ook bij mijn blogpostje van gisteren stond er bv. een vraagje wat mijn favoriet make-upmerk is.

Dus vond ik het wel leuk om hier een oproep te doen naar al jullie vragen.
Dus, wat zouden jullie eens heel graag van me willen weten? Shoot!
Jullie kunnen hier bij de comments jullie vragen achterlaten, of je mag me gerust ook mailen op petra@sprinklesonacupcake.com.
Als ik alle vragen verzameld heb maak ik dan een nieuw artikeltje met alle vragen en antwoorden op een rijtje!

Ik ben benieuwd!!

En hebben jullie nog leuke ideetjes van welk artikeltje jullie hier graag eens zouden zien verschijnen, laat het me zeker ook weten!

Petra x

7 opmerkingen:

 1. Leuk en origineel idee meid! Mijn eerste vraag heb je al ontvangen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op Twitter zie ik regelmatig foto's van heerlijke cupcakes passeren. Maak je die enkel voor vrienden en familie of kan iedereen hiervan genieten ? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahah zo leuk!!

  Hoe ben je begonnen met je blog? Hoelang ben je al bezig en vind je het nog steeds zo leuk? Doe je het enkel voor plezier of zou je er ook nog iets anders mee willen bereiken? Wat doe je als werk? Heb je een vriend? (ik dacht dat je er ooit iets over getwitterd hebt dus denk van wel:p) Hoelang zijn jullie al samen? Heb je hobbies? Heb je tattoos? (behalve die op je arm van je zoontje :) ) oke voorlopig weet ik niets meer :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Lippylash heeft al heel wat vragen :) En die wil ik ook allemaal weten! Mijn vraag: wat is je favoriete muziek? Ik ben zelf een grote muziekliefhebster en ben altijd op zoek naar mensen die mijn smaak delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wel... Ik wil zowat alles van hierboven beantwoord zien, Petra! Haha! Ben ook wel benieuwd naar je werk, jij werkt toch met kindjes hé? In een crèche, dacht ik? Ben wel curieus hoe het eraan toe gaat op zo'n "standaarddag" at work bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga er een (voor mij) moeilijke vraag aan toevoegen :)
  Wat zou je doen mocht je de lotto winnen? Dat zegt voor mij altijd zoveel over iemand! Saver, spender, lover, carer,...?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een leuk logje zou zijn een kijkje in je dressing of huis,hoe je alle toffe kledij organiseert (als dit nie teveel van je privacy eist newaar ).fijne herfstdagen gewenst alvast !!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram