Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: 1 jaar B.A.E. by Hema


Het is ondertussen een jaar geleden dat Hema het nieuwe beautylabel B.A.E. (before anything else) introduceerde, en speciaal voor deze verjaardag lanceerden ze onlangs vijf nieuwe producten.
B.A.E. is betaalbaar, on trend en 100% vegan. Ze hebben intussen al een heel uitgebreide collectie met make-up, accessoires, een eau de toilette en skincare producten.
En dus nu ook deze vijf nieuwigheden, namelijk drie oliën, een face roller en een oogschaduw palette met negen kleurtjes! Kijk je even mee, ik testte ze alvast uit:

Het populairste nieuw product, is de face roller. Op verzoek van enkele trouwe Instagram fans heeft het team van B.A.E. deze gezichtsroller ontworpen. Speciaal om het gezicht en het hoofd mee te masseren.
Het is een gezichtsroller met twee stenen van serpentiniet. Deze gesteentes zouden de bloedcirculatie bevorderen, celvernieuwing stimuleren, de spieren in gezicht laten ontspannen en je skincare producten beter laten opnemen door de huid. Daarnaast geeft deze ook een verkoelend effect, ideaal voor de komende zomerdagen of na een korte nacht.


De kleine steen is ideaal voor delicate gebieden van het gezicht, zoals rond de ogen en de lippen, terwijl de grotere geschikt is voor bredere oppervlakken, zoals de hals, kin, wangen en voorhoofd.
Geeft een heel aangenaam gevoel, zeker in combinatie met de oliën, instant wakker-gevoel!


Bij de nieuwe producten vind je ook een collectie oliën, namelijk Wonder Oil, Prime Oil en een Master Skin Serum. Ze zijn multi-functioneel en daarom echte aanraders in iedere skincare routine.


Het master skin serum is een serum met voedzame oliën en marshmallow-wortelextract (een natuurlijk huidverzorgingsmiddel met intensieve hydraterende en verzachtende eigenschappen), die zorgen voor een gezond uitziende huid.
Het is een vochtvasthoudende formule met verzorgende ingrediënten die de huid verzachten na het reinigen. De rijke formule combineert verzachtende eigenschappen met hyaluronzuur en pruimenextract.
Aanbrengen na het reinigen, voor je normale huidverzorging.


De Multi care wonder oil hair & skin is een voedende droge olie met verzorgende ingrediënten om de huid en het haar te hydrateren.
Deze bevat verzorgende amandel- en arganolie en verzachtend pruimenextract, wat verbeterende eigenschappen heeft voor huid en haar). Kan gebruikt worden voor het gezicht, droge delen van het lichaam en het haar. Voorlopig enkel gebruikt voor mijn haar, zorgt voor een extra tikkeltje glans en een heerlijke geur!


Als laatste de Shape up glow prime oil, een ultralichte olie met voedende amandelolie en vitamine E voor een natuurlijke gloed. Gebruik deze als primer voor het aanbrengen van een vochtinbrengende crème of make-up. Het is een illuminerende primer, die zorgt voor een natuurlijke glans en een perfecte basis voor je volgende stap in je routine. Ik ben fan!


Als laatste, het Prima Viva Eyeshadow palette, negen oogschaduwkleurtjes van matte en metallic tinten, die allemaal heel fijn te combineren zijn. Te gebruiken voor een naturelle dag-look, of een intensere avond-look.
Ik vind het ook veel fijner om met een palette te werken, want ik gebruik nooit 1 kleurtje op mijn ogen. De kleuren zijn allemaal wat rood-roze tinten, sommige als iets meer naturel dan andere, maar ik vind ze allemaal heel erg mooi!


Ik maakte een look met een vijftal kleurtjes, de matte kleuren zijn perfect als basis voor het volledig bewegend ooglid. De lichte metallic tinten kan je gaan gebruiken in de binnenste ooghoek, onder je wenkbrauwen en in het midden van het bewegend ooglid. De donkere tinten zijn perfect om aan te brengen in je buitenste ooghoek en je arcadeboog.


Wat vinden jullie van deze nieuwe producten, en van het Hema-merk B.A.E.? Heb je zelf al iets van in huis?

B.A.E. by Hema
Face roller - €12.5
Master Skin Serum - €8
Multi care wonder oil hair & skin - €7
Shake up glow prime oil - €7
Prima viva eyeshadow palette - €12.5

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier