Mogelijk gemaakt door Blogger.

Personal: Life right now


Hoe gaat het met jullie? Ondertussen zijn er al drie weken voorbij waar we momenteel zoveel mogelijk thuisblijven, behalve om boodschappen te doen, eens een luchtje te scheppen in de buurt of voor mensen die natuurlijk nog moeten werken, naar hun werk te gaan.
Heel vreemd vind ik het, waar ik vroeger boodschappen doen eigenlijk best ontspannend vond, vind ik het nu eerder eng en moet ik soms op mijn tanden bijten om geen paniekaanval te krijgen. Of wou ik bv. meer gaan thuiswerken, maar nu kan ik niet wachten om terug naar mijn werk te gaan!
Maar hoe zit het precies nu na zo drie weken...

Ik had beloofd dat ik sowieso ging blijven bloggen, vind het ook altijd leuk om eens iets luchtiger te lezen deze dagen. Maar eerlijk, ik kom er moeilijker toe.
Ik ben nog steeds aan het werk, thuis uiteraard, dus ik zou misschien wat meer tijd moeten hebben omdat ik me niet moet verplaatsen. Maar komt er natuurlijk nog eens bij dat ook mijn zoontje niet naar school moet, waar ik uiteraard heel blij voor ben, maar dus ik probeer hem ook wat te begeleiden om wat schooltaken te doen, en alles op te volgen. Niet altijd makkelijk als ik me zelf moet concentreren, of een vergadering heb, dus ja, dan laat ik hem maar gamen of spelen en nadien zetten we ons dan eens samen. Vandaag is ook de Paasvakantie gestart, maar omdat hij nog enkele taken heeft die hij de voorbije weken niet heeft afgewerkt, proberen we een beetje op hetzelfde tempo verder te doen. Zo kiest hij 1 of 2 taakjes per dag uit waar hij aan kan werken.

Ik kook elke avond, en probeer 1x per week om boodschappen te gaan. Maar ik merk gewoon doordat we meer thuis zijn, dat ik de vaat meer moeten vullen en legen, dat de voorraad eten en drinken veel sneller op is, dat het huis ook sneller vuil is, ... Dus er is wel altijd iets te doen.
's avonds probeer ik echt ook om samen even tv te kijken, en 's morgens op tijd op te staan, ook echt me aan te kleden, ... Zodat er zeker routine blijft en er ook tijd is voor leuke momenten ook natuurlijk.

In het weekend heb ik me voorlopig nog niet echt verveeld. Ik heb al heel wat gebakken, zo maakte ik al verschillende soorten wafels (van gewone wafels, tot havermoutwafels, kaaswafeltjes,...), maar ook heerlijke gezonde koekjes. Ik bestelde zo onder andere de koekjesbox van madam bakster, waarbij je drie recepten en de ingrediƫnten voor 3 soorten koekjes krijgt thuisgestuurd. Gisteren maakte ik alvast de chocolate chip cookies (en die zijn ondertussen al allemaal op ;)).


Dit weekend heb ik ook de tuin wat opgeruimd, snoeien, onkruid verwijderen, ... Het mooie weer van de voorbije dagen maakte het dan ook heel aangenaam om buiten te vertoeven. Ook mijn zoontje vond het leuk om buiten te spelen en heeft me ook wel wat geholpen. En eens een fietstochtje in de buurt kon ook zeker niet ontbreken.

Daarnaast heb ik ook al enkele keukenkastjes opgeruimd en de frigo uitgewassen. Maar voorlopig nog heel wat kasten te gaan, al ga ik blij zijn als dit allemaal achter de rug is.
Ik heb dit weekend ook enkele foto's genomen voor de blog, met een nieuwe make-up look, dus die komt er deze week ook zeker aan. Hier alvast een preview ;)


Hoe zien jullie dagen er tegenwoordig uit?