Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Nivea - Naturally Good


Vandaag heb ik een nieuwe review voor jullie klaarstaan. Ik testte de nieuwe Nivea gezichtsverzorgingsproducten, Naturally Good, met ingrediënten van natuurlijke oorsprong voor een natuurlijk mooie huid. Met deze nieuwe lijn wil Nivea echt transparant gaan aangeven welke ingrediënten hun producten bevatten.
Het nieuwe gamma bestaat uit 4 producten, twee dagcrèmes, een tonic een reinigingsmelk. Ik probeerde 3 van de 4 producten.

De formules van Nivea Naturally Good bevatten ten minste 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De andere ingrediënten die ze daarnaast dan nog toevoegen, zijn nodig om de veiligheid en stabiliteit van de formules te waarborgen. Ze werden beperkt tot het absolute minimum, met name 1% voor de meeste formules en 2% voor de tonic. Het zijn voornamelijk bewaarstoffen en componenten van het parfum.

Dagcrème Bio Aloe Vera is een dagcrème voor de normale tot de gevoelige huid. Deze gaat de huid 24 u lang gaan hydrateren en geeft een gevoel van frisheid op de huid, dankzij het belangrijkste ingrediënt aloë vera. .
99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, zoals biologische Aloë Vera, jojoba- en amandelolie. De natuurlijke oliën zijn perfect om de huid te gaan hydrateren.


De dagcrème is heel luchtig en verfrissend. Hij wrijft heel goed open en trekt snel in de huid. Je hebt ook helemaal niet veel nodig om een gehydrateerd gevoel te hebben.
Er is ook nog een verzachtende dagcrème verkrijgbaar in het gamma, voor de gevoelige huid, zonder parfum.

De Reinigingsmelk Bio Green Tea is een hydraterende reinigingsmelk, geschikt voor zowel het gezicht als de ogen. Hij gaat make-up en onzuiverheden gaan verwijderen en de huid grondig reinigen. Ook geschikt voor waterproof make-up, terwijl hij wel zacht is voor de wimpers.
Hoofdingrediënt hier is biologische groene thee, die ervoor zorgt dat de huid grondig gereinigd wordt en onzuiverheden verdwijnen.
En effectief, hij gaat zware make-up (al dan niet waterproof), heel makkelijk gaan verwijderen, terwijl mij gezicht toch zacht blijft aanvoelen.


De Tonic Bio Green Tea is een verfrissende tonic, perfect om make-up restanten te gaan verwijderen. Het belangrijkste ingrediënt hier is ook biologische groene thee, net als de reinigingsmelk, wat ervoor zorgt dat je huid fris en schoon aanvoelt. De huid voelt zacht en soepel aan na gebruik, helemaal niet trekkerig, en uiteraard ook heel proper en verfrist.
Geeft een heel verfrissend gevoel na het reinigen van je make-up. Ik ga na het verwijderen van make-up altijd mijn gezicht nog eens extra gaan reinigen met water en wasgel, maar als je dat niet doet, is deze tonic zeker een aanrader om de laatste restanten weg te halen!


Wat denken jullie van dit nieuw gamma, Naturally Good?

Nivea Naturally Good
Dagcrème Bio Aloë Vera - 50 ml - €8.49
Tonic Bio Green Tea - 200 ml - €5.99
Reinigingsmelk Bio Green Tea - 200 ml - €5.99
Verkrijgbaar in de drogisterij, supermarkt, ...

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier