Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Jo Malone - Orange Bitters Cologne


Een nieuwe maand, tijd om nog eens een nieuw favoriet parfum te delen, namelijk de Orange Bitters Cologne van Jo Malone. Hij komt eigenlijk uit de kerstcollectie, maar ik heb hem zelf pas sinds kort in huis, en vind hem zeker nu ook heel erg draagbaar door zijn heerlijk fruitige geur.

Ik ben sowieso heel erg fan van de geuren van Jo Malone. Ik heb er al enkele in mijn kast staan (van miniatuurtjes tot iets grotere flacons), en de geuren hebben altijd iets luxe over zich heen. Ook een goede tip, je kan de geuren echt gaan combineren met elkaar, wat zorgt voor een unieke geur die echt bij je past.


Deze Orange Bitters is een limited edition, kwam al eind 2016 op de markt, maar door zoveel vraag ernaar zat hij ook in de kerstcollectie van 2019. En als je geluk hebt, vind je hem nog terug in de parfumerie of online.
De geur is een vleugje zoete sinaasappel en rijpe mandarijn, gecombineerd met bittere sinaasappel, pruim, sandelhout en amber. Heel fruitig en warm, maar niet heel erg zwaar dus daarom ook het hele jaar door draagbaar volgens mij.

Orange en orangebloesem zijn geuren die ik heel erg fijn vind, en me altijd aan zomervakanties doen denken, dus deze is echt een favoriet voor mij van dit merk.
Daarnaast blijf ik ook fan van de Wood Sage and Sea Salt Cologne, die ik ook graag combineer met de Sakura Cherry Blossom. Benieuwd hoe die laatste samengaat met deze Orange Bitters, moet ik toch snel eens proberen.


Wat denken jullie? Hebben jullie favoriete Jo Malone geurtjes?

Jo Malone - Orange Bitters Cologne 
30 ml - €56
verkrijgbaar op de webshop of de parfumerie

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier