Mogelijk gemaakt door Blogger.

Home: vakantieherinneringen in huis met albelli + 25% kortingscode


Nu we veel meer thuis zijn, en deze Paasvakantie niet op reis kunnen gaan, vind ik het heel leuk om mezelf te omringen met fijne vakantieherinneringen. Zo ben ik bezig om een fotoalbum te maken van onze vakantie vorig jaar en heb ik enkele leuke foto's, die ik zelf heb gemaakt in de voorbije jaren, laten afdrukken om hier in huis te hangen/zetten.
Ik bestelde die bij albelli, heel betaalbaar en de kwaliteit is echt geweldig, die kleuren komen echt heel mooi uit! Ik heb voor jullie ook nog een kortingscode van 25%, dus lees snel verder:

Ik heb er bewust voor gekozen om niet de typische familiefoto's te laten printen, want vind een sprekende foto in een interieur veel sterker. Je kan natuurlijk kiezen voor bestaande posters of prints, maar doordat het dan eigen foto's zijn, hangen er veel meer herinneringen aan vast, en dat vind ik echt geweldig om daar dan dagelijks naar te kijken.


Wanneer je een foto wilt laten afdrukken als wanddecoratie, is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken, er is zoveel en wat is nu juist goed?
Bij albelli kan je kiezen voor foto op canvas, forex, aluminium, plexiglas of als poster. Ze worden allemaal voorzien van een ophangsysteem (behalve bij een poster uiteraard) dus daar moet je zeker zelf niet over nadenken.

Ik heb voor mijn bestelling nu gekozen voor foto's op forex, omdat ik heel wat kleurrijke foto's heb uitgekozen om te laten afdrukken. De lente is volop bezig, de perfecte timing dus om je huis op te fleuren. Forex brengt de kleuren van je foto's naar voren, waardoor ze er helderder en levendiger uitzien, maar wel met een matte finish om reflecties te voorkomen. De materie is ook heel licht!


Wij hebben hier in huis ook foto's op canvas, die zijn iets klassieker maar ook heel mooi en iets goedkoper dan forex. Kies je voor een zwart-wit foto, dan kan een foto op aluminium perfect zijn, geeft een schitterend effect en een moderne sfeer.
Plexiglas kan tricky zijn doordat je veel reflectie hebt, maar het is wel UV- en weerbestendig, dus ideaal voor buiten of bv. in de badkamer of op een locatie die veel zonlicht vangt.

Maar dus terug naar mijn bestelling. Ik vond het heel moeilijk om een keuze te maken tussen alle foto's, zoveel mooie reizen al gemaakt, dus ik heb een combinatie van grotere en kleinere foto's gekozen. Leuk om sommige met elkaar te combineren, maar ik vind zo een kleine modelletjes ook geweldig om bv. in de keuken toe te voegen, of op een rekje of kastje bij te zetten. Zo een kleine vierkante foto (20x20) kost in forex nog geen €10 (als je kiest voor canvas komt dat maar op €4.99 en als poster €3.11), wat ik zeker heel betaalbaar vind.Heb je zelf ook zin om leuke herinneringen af te drukken, dankzij de code PETRA25 geniet je van 25% korting op wanddecoratie bij albelli. Deze korting geldt t.e.m.18 mei 2020. Ga snel verder naar de website van albelli.

Wat denken jullie van mijn nieuwe aanwinsten?

Disclaimer: ik kreeg deze wanddecoraties van albelli in ruil voor een blogpost. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn beoordeling. De volledige disclaimer lees je hier