Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Nivea Bronze Effect


Hoewel de zon af en toe komt piepen, bruin gaan onze benen er niet van worden. En eens het dan echt warmer wordt, en onze rokjes en kleedjes uit de kast kunnen halen, dan hebben we dus witte benen. Van een zelfbruiner op zich ben ik niet zo'n fan, maar voor een natuurlijk resultaat, kies ik vlak voor de zomer wel altijd voor een bodylotion met een vleugje zelfbruiner, zoals deze Bronze Effect van Nivea.

De Nivea Bronze Effect is een vloeibare, hydraterende en progressief bruinende bodylotion, die zorgt voor een natuurlijk en sunkissed kleurtje. De huid wordt dus intens gevoed, voelt zacht en soepel aan en krijgt een subtiel en geleidelijk bruin kleurtje.
En het leuke is je kan makkelijk zelf bepalen hoe licht of hoe donker je kleurtje er kan uitzien, afhankelijk van hoe vaak je de bodylotion aanbrengt. Na vijf dagen zie je al een duidelijk verschil.

Hij is ook verkrijgbaar in twee verschillende tinten, voor de lichte tot medium huid en voor de medium tot donkere huid. Ik ben alvast de lichte aan het gebruiken en merk al een mooi resultaat. Daarnaast heeft hij ook een fijne geur

Hoe zorgt de Bronze Effect nu voor een mooi zomers kleurtje en een gevoede huid? Door de combinatie van doeltreffende ingrediƫnten.
De subtiele dosering DHA hecht zich aan de cellen van de bovenste huidlaag en geeft ze geleidelijk aan een lichte, natuurlijke bruine teint, maar dan zonder de schadelijke stoffen van de zon of zonnebank.
Druivenpitolie, met een hydraterende en herstellende werking, en Ginkgo Extract, plant met antioxiderende en anti-aging werking, voeden de huid royaal.

Ik ben alvast fan van zulke producten, geen vieze geuren of oranje strepen, en ook geen schadelijke stoffen, maar enkele een zachte en natuurlijke gebruinde huid!
Wat denken jullie ervan? Kennen jullie de Nivea Bronze Effect al?

Tip: als je voor het aanbrengen eerst gaat scrubben, neemt de huid de kleur beter op.

Nivea Bronze Effect - 400ml - €7.89
Beschikbaar in de drogisterij, warenhuis, ...