Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sprinkles Cupcakes


Even stilte geweest op de blog, maar ik ben hier terug met een nieuw artikeltje! Ik ben tijdens de afgelopen Paasvakantie 10 dagen naar Californië geweest, dus ik heb heel wat avonturen om met jullie te delen binnenkort.
Ik moet nog heel wat foto's sorteren en selecteren (meer dan 3000, oops), maar ik wou deze toch al heel graag met jullie delen, namelijk mijn bezoekje aan Sprinkles Cupcakes in Beverly Hills.

Ik had er zo naar uitgekeken om daar op bezoek te gaan, dus ik was heel erg blij! We waren er niet alleen, even aanschuiven om een bestelling te doen, maar dan had ik nog zoveel tijd om rond te kijken en te beslissen welke ik precies wou proeven.
Ik ging uiteindelijk voor de Red Velvet, Strawberry, Lemon Merinque en Coconut. De laatste twee waren echt mijn favoriet, echt zooo lekker!

Je hebt verschillende locaties van Sprinkles Cupcakes in Amerika, en zelfs in Californië, maar ik wou heel erg graag die van Beverly Hills doen, omdat ze daar de CupcakeATM hebben. Ik heb er zelf geen gebruik van gemaakt, maar wou het natuurlijk wel eens zien.
Daarnaast had je ook nog een Sprinkles Cookies & Ice Cream, zag er ook allemaal zo lekker uit! Maar er moesten keuzes gemaakt worden, en dan koos ik toch het liefst voor de cupcakes.
Sprinkles on a Cupcake op bezoek bij Sprinkles Cupcakes :)

Zo, hopelijk hebben jullie evenveel genoten van de foto's als ikzelf, en kijken jullie mee uit naar nog meer!