Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Uitgetest - Benefit BADgal Bang! Volume Mascara


Het is hier een maandje stil geweest op de blog, maar hier ben ik eindelijk terug met een nieuw artikeltje! Ik testte namelijk de nieuwste mascara van Benefit, namelijk de BADgal Bang! Volume Mascara, voor vollere gedurfde wimpers.
Ik ben een grote Benefit-fan, en gebruik hun mascara's heel graag, dus was heel erg benieuwd naar deze. Ik gebruik hem ondertussen al meer dan een maandje, dus tijd voor een verslagje.

De BADgal Bang! mascara blijft 36u zitten, en zorgt voor een geweldig volume, zonder de wimpers te verzwaren. De antizwaartekracht formule bevat aerodeeltjes, een van de lichtste materialen die wordt gebruikt in lucht- en ruimtevaarttechnologie.
Daarnaast loopt hij niet uit, dankzij zijn waterafstotende formule, en bevat hij Provitamine B5, die erom bekend staat de wimpers dikker en steviger te maken.

Met het speciale, grote en gestroomlijnde borsteltje breng je de mascara aan van wortel tot aan de puntjes, in elke hoek en op de bovenste en onderste wimperhaartjes voor groot volume met een bereik van 360°.
Ook de verpakking ziet er weer superleuk uit, beetje stoer maar dankzij de roze kleur ook helemaal in 'Benefit-style'.

Hij geeft inderdaad heel veel volume en is intens zwart. Je kan hem opbouwen met verschillende laagjes, om echt een dramatisch effect te creëren, maar opletten want het kan snel gaan klonteren dan. Na één laagje zijn je wimpers echt al een heel pak voller en opvallender. Er komt ook veel product mee op het borsteltje, dus voorzichtig aanbrengen is de boodschap!
Hij blijft ook echt lang mooi zitten (36u heb ik nog niet getest, ik haal elke avond flink mijn make-up eraf), en is waterproof, en dat vind ik altijd fijn.

Wat vinden jullie van het resultaat?

Benefit BADgal Bang! Volume mascara
€27,53
Verkrijgbaar bij Ici Paris XL