Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuw: Haribo met 30% minder suiker


Goed nieuws voor de snoepers onder ons (ja, ik tel mezelf ook mee). Haribo brengt fruitsnoepjes uit met 30% minder suiker! Ze komen in drie vrolijke en kleurrijke varianten, 'Fruitilicious' in allerlei fruitvormen, 'Fruity Pinguins' met gekleurde pinguïns en 'Scuba Mix' met onderwaterdiertjes.
Geen reden natuurlijk om de hele zak ineens op te eten, maar ideaal om jezelf toch nog eens een snoepje te gunnen, ook als je wat minder suikers wilt eten.

Maar smaken ze ook even goed? Dat is natuurlijk de belangrijkste vraag, en dit moest ook grondig getest worden hier thuis!
We waren het allemaal eens dat we ze heel lekker vonden, en eigenlijk geen verschil proefden met de gewone, vertrouwde Haribo snoepjes. Je proeft echt niet dat er minder suiker in zit.
Daarnaast zijn ze ook heel leuk en kleurrijk, heel uitnodigend dus om ervan te proeven! Mijn favoriet, de Fruitilicious! Je proeft ook echt de verschillende smaken per kleur (zo is er ananas, appel, aardbei, frambozen, sinaasappel en citroen). De Pinguïns en sommige varianten van de Scuba Mix zijn een combinatie van fruitgom en schuim, vind ik ook altijd heel lekker.

Minder suiker wil natuurlijk niet zeggen dat je er dubbel zoveel kan van eten. Een verantwoorde portie is ongeveer 1 klein handje snoep (zo'n 25 gram) wat overeenkomt met ongeveer 6 snoepjes.
Hier thuis als mijn zoontje wat snoepjes vraagt, vul ik een klein potje met enkele verschillende soorten snoep en hij is tevreden! Leuk om te weten dat deze snoepjes 30% minder suiker bevatten zonder dat hij dat merkt, want hij vind ze superlekker!

Wat denken jullie van deze snoepjes?

Haribo 30% minder suiker
Verkrijgbaar in de supermarkt, tankstations - €1.89