Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Real Techniques Brush Crush, nu bij Kruidvat


Leuk nieuws, vanaf nu zal het merk Real Techniques beschikbaar zijn bij Kruidvat. Heel goede make-upborstels, die er ook leuk uitzien, net zoals deze Brush Crush collectie! Pasteltinten in roze en paars, en glitters, what's not to love!! En daarbij ook hele fijne brushes die je make-up echt helemaal tot zijn recht brengen wanneer je ze aanbrengt.
Mijn ervaring met enkele items uit deze collectie:

De nieuwe limited edition Brush Crush collectie van Real Techniques bestaat uit zeven make-upkwasten en een 'diamanten' spons met marble design. De combinatie van de kleuren en de glitters zijn echt zo leuk en girly, en staan ook heel mooi op je make-up tafel.
Ik testte vier kwasten, namelijk de powder, contour, shadow en kabuki brush, en de diamond sponge! Daarnaast is er ook nog een blush, foundation en een fan brush beschikbaar in de collectie.

De 300 Powder Brush ziet er prachtig uit met zijn mooie roze glitters en zachte haartjes. Hij is geschikt om bronzer en poeder aan te brengen, ook poeder foundation als je dat gebruikt.

De 303 Contour brush ziet er niet alleen prachtig uit, hij is ook mijn favoriet uit deze collectie denk ik! Ik gebruik hem heel graag, perfect om contour poeder of crème aan te brengen. Je kan heel precies gaan werken en ook goed gaan blenden met deze kwast.

De 305 Shadow Brush is perfect om je oogschaduw aan te brengen. Een hele zachte kwast in een mooie paarse kleur. Hij is heel veelzijdig, want je kan je basis oogschaduwkleur aanbrengen op je volledige ooglid, maar ook een donkere kleur aanbrengen en mooi blenden in je arcadeboog.

De 306 Kabuki Brush is echt supermooi! Hij is ideaal om poeders aan te brengen op het hele gezicht, ik gebruik hem altijd om mijn make-up af te werken met de meteorites parels van Guerlain. Maar kan gerust ook met bronzer of highlighter gebruikt worden om op het gezicht, nek en decolleté aan te brengen.

Als laatste de Diamond Sponge, beetje vergelijkbaar met een beautyblender. Ik gebruik deze make-up spons dus dagelijks om mijn foundation aan te brengen. Werkt heel precies, bijvoorbeeld voor rond de neus en onder de ogen, dankzij zijn hele fijne punt. Maar daarnaast gebruik ik hem ook om mijn foundation te gaan fixeren met een setting poeder, om zo het glanzen tegen te gaan.

Ik ben heel tevreden met de kwaliteit van deze kwasten, ze zijn heel aangenaam in gebruik. Als ik mijn favorieten mag kiezen, of diegene die ik het meeste gebruik, zijn voorlopig de contour brush, de diamond sponge en de kabuki brush.
Daarnaast ben ik nog heel erg benieuwd naar de fan brush, om highlighter aan te brengen!

Wat denken jullie van deze prachtige collectie van Real Techniques?

Real Techniques - Brush Crush
Beschikbaar bij Kruidvat, prijzen vanaf €10.99