Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fashion: Sneaker Love


Ik ben een grote schoenen-fan, en heb wel een redelijk grote collectie. Ik draag heel graag hakken (of bv ook wedges), omdat dat toch eleganter oogt en je ziet er ook groter uit natuurlijk!
Maar de laatste tijd ben ik toch helemaal into sneakers ook, ik heb het comfort ervan ontdekt en ze staan ook best leuk op een outfit, zonder er altijd heel sportief uit te zien.
Ik droeg ze vroeger vaak op vakantie, maar nu ook meer en meer naar het werk of eens in het weekend.

Op bovenstaande foto zien jullie mijn sneaker collectie (ik heb nog wel andere schoenen zonder hak, maar die staat niet bij op foto omdat ik het echt over sneakers wou hebben vandaag), zoals je kan zien ben ik een grote Vans liefhebber. DIk vind het zo een leuk merk en hun schoenen zitten ook echt heel goed. De luipaardprint-Vans heb ik al het meeste gedragen, en beginnen toch al wat slijtage te vertonen.
Mijn tweede favoriete paar zijn de witte Converse All Stars, klassiekers maar daarom ook net zo leuke! Ze zijn heel makkelijk combineerbaar, met een leuke jeans, zwarte skinny of zelfs een rokje.

Laatste nieuwe in mijn collectie zijn de witte Nike Air Force 1 sneakers (onderaan in het midden), ik bestelde ze op de nieuwe About You webshop (ook de outfit bestelde ik op de webshop, de witte Bonjour t-shirt met croissant is van Noisy May, de roze broek is van Pieces). Witte sneakers zijn altijd tof, en deze Nike's vind ik een leuke aanwinst in mijn collectie. Door de koude temperaturen heb ik ze nog maar eenmaal aangedaan, maar de lente komt eraan dus ik kijk er alvast naar uit om ze meer uit de kast te halen!
Zien onze witte sneakers er niet leuk uit samen, haha! Mijn vriend draagt trouwens heel vaak de Adidas Superstars (hij heeft er al heel wat versleten).

De zwarte Nike Air Max sneakers kocht ik vorig jaar (in Maasmechelen Village), ik heb ze nog niet zo vaak gedragen, maar vind ze handig om in de herfst/winter aan te doen, ook op bv een kleedje met zwarte panty's vind ik ze leuk!
De Vans x Disney, van Ariël, heb ik ook nog niet zo lang, dus nog niet kunnen dragen! Worden mijn Disneyland-schoenen, ahja!, dus snel een tripje plannen lijkt me (ga ik dat zo kunnen verkopen thuis? ;)). De andere sneakers combineer ik afhankelijk van welke outfit ik aanheb

Ik zou nog heel graag de zwarte Vans Old Skool sneakers aan mijn collectie toevoegen, die staan hoog op mijn verlanglijstje!
Wat denken jullie van mijn collectie? Zijn jullie zelf ook zo sneaker-fan, en welke is jouw favoriete paar?