Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Clinique Moisture Surge


Met deze toch wel hele koude temperaturen, heeft ook onze huid het hard te verduren en kan ze best wel wat extra hydratatie gebruiken. Een goede tip voor jullie, de nieuwe Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator van Clinique, een gelcrème vochtverzorger die snel wordt opgenomen én een 72-uurs onafgebroken hydratie geeft, zelfs na het wassen van je gezicht.

De Moisture Surge van Clinique bestaat al even, maar deze vernieuwde formule met geactiveerd aloë-verawater helpt de huid haar eigen interne waterbron te creëren om zichzelf constant te rehydrateren. Al het vocht wordt vastgehouden zodat de huid er blijvend vol, fris en blijvend stralend gezond uitziet.
Daarnaast bevat hij ook een hoge concentratie hyaluronzuur, de perfecte vochtmagneet van de natuur, om direct een vochtboost van 152% te geven.

Een Moisture-Holding Super Matrix en Hyaluronzuur vormen samen een soort film om het eigen vocht van de huid te helpen insluiten, waardoor deze werking 72u lang aanhoudt, zelf nadat je je gezicht gewassen hebt.
Om even aan te tonen hoe die 72 uur continue hydratatie eruitziet, 12 flesjes water van 500ml (zoals de fles op de foto) is gelijk aan 1 applicatie van de nieuwe Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator!

De Moisture Surge kan op verschillende manieren gebruikt worden:
- Als vochtbooster: breng met de vingertoppen aan over je gebruikelijke dag- en nachtcrème. Kan onder of over je make-up gebruikt worden.
- Als 5-minuten gezichtsmasker: breng de gewenste hoeveelheid aan en verwijder het overtollige met een tissue of laat volledig absorberen.
- Op droge zones zoals nagelriemen, droge haarpunten of ellebogen.

Ik was al fan van het origineel product, dus ben wel heel tevreden met deze. Hij voelt heel verfrissend aan bij het aanbrengen, en de huid voelt nadien echt zacht en gevoed!
Je kan hem zeker tweemaal per dag gebruiken, maar ik breng hem voornamelijk 's avonds aan voor het slapengaan. Als je echt een droge huid hebt of vaak buiten bent (bv met de fiets door de koude), zou ik hem zeker 's morgens aanraden.
Handig is ook dat je hem boven je make-up kan opdoen ook, ideaal om bv. droge plekjes (bij mij is dat vooral rond mijn neus) tijdens de dag extra te hydrateren, maar ik gebruik hem ook af en toe om mijn handen mee in te smeren. Voor mijn haarpunten heb ik het nog niet geprobeerd, maar ga ik zeker eens doen!

Wat denken jullie van dit vernieuwde product? Kunnen jullie extra hydratatie gebruiken met deze koude dagen?

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator
50 ml - €28.50 (ook verkrijgbaar in 15 ml, 30 ml en 75ml)
Verkrijgbaar in de parfumerie of online op de clinique website