Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: lente onder de douche met Le Petit Marseillais


Als ik één merk zou mogen uitkiezen met mijn favoriete doucheproducten, dan zou dat zeker Le Petit Marseillais zijn. Ze hebben zoveel heerlijke geuren, dat het altijd aangenaam douchen is!
Momenteel ben ik fan van deze twee douchegels uit de Collection Les P'tits Bonheurs, eentje met honing en eentje met kokosboter.
Daarnaast hebben ze ook andere verzorgingsproducten, en probeerde ik de voedende spray met rozenblaadjes. 

Kokos is echt één van mijn favoriete geuren, ik heb er parfums en verzorgingsproducten van, geeft me altijd een heerlijk zomers gevoel. En dat doen de geuren van Le Petit Marseillais ook. Hun collectie P'tits Bonheurs, oftewel geluksmomenten, zijn dan ook gemaakt om je een klein moment van goed humeur te bezorgen! De Ma Pause Coco-ning met kokosboter is heerlijk!
Ook de douchegel Au Pays du Miel & une Nuit met melk en honing is echt geweldig, met zijn gouden honing uit de provencaalse Alpen zorgt hij voor een heerlijke lente/zomersfeer.

De douchegels zijn hydraterend en voelen heel aangenaam aan tijdens het wassen. Laat je huid ook gevoed achter, maar het is nadien altijd wel fijn om je huid nog extra te voeden.
Zowel in de winter (van de koude) of in de zomer (door de zon), kan je huid veel sneller extra droog gaan aanvoelen.
Daarom gebruik ik ook de voedende spray van Le Petit Marseillais voor droge huid. Hij bevat een rozenblaadjes-geur maar die is helemaal niet overweldigd en heel aangenaam. Hij is niet vettig en niet plakkerig. Heel handig in gebruik, sprayen, opensmeren en klaar!

Hebben jullie zo'n favoriete producten die jullie al doen wegdromen van de lente en zomer?

Le Petit Marseillais
Verkijgbaar in de supermarkt, drogisterij,...
Douchegel - €2.99/st. - 250ml
Voedende spray - €5.99 - 200ml