Mogelijk gemaakt door Blogger.

Make-Up: Clinique Pop Lip Shadow


Clinique komt altijd met de leukste producten op de markt. Hun skincare is echt heel goed en aangepast aan elk huidtype, hun make-up is vernieuwend en heel betrouwbaar, want je mag altijd uitgaan van een mooi resultaat!
Hun nieuwste make-upproduct, is de Pop Lip Shadow, Cushion Matte Lip Powder. Wat het precies is, en het resultaat, toon ik jullie hieronder!

De Pop Lip Shadow is een dun, fluwelig lippoeder dat pure pigment biedt en bovendien luchtig aanvoelt dankzij zijn gewichtloze, zachte textuur.
De kleuren zijn heel intens maar wel opbouwbaar. Je kan gaan voor een zachte kleur, ofwel een intens matte liplook. Hij is ook heel lang houdbaar, waardoor het na een tijdje nog steeds lijkt alsof het product net werd aangebracht.

Het is dus geen gewone lipstick, maar een poeder die in de dop zit, die je aanbrengt met de sponsapplicator. Je beweegt de applicator wat in het reservoir om product te nemen, die je dan op de lippen aanbrengt. Je werkt het best van buiten naar binnen, terwijl je de lipomtrek volgt.
Voor meer kleur gebruik je meer product.

Hij geeft dus een matte look en blijft inderdaad lang zitten. Na wat eten en drinken merk ik wel dat het een beetje vervaagt, maar verder blijft hij echt perfect op de lippen.
Het kan er wel wat droog gaan uitzien/aanvoelen, maar je kan dit product ook gebruiken in combinatie met je favoriete lippenbalsem, zo gebruik ik de Pop Lip Shadow het liefste.
Het brengt makkelijk aan, al heb je wel een spiegel nodig om mooi de vorm van je lippen te volgen en 'in te kleuren'.

Hij is beschikbaar in 8 verschillende tinten, van bruin, roze tot rood-tinten.

Vlnr: 06 Fushia Pop - 03 Crimson Pop - 02 Brown Sugar Pop - 08 Fun Pop - 07 Fiesta Pop - 05 Blossom Pop - 01 Dune Pop - 04 Bright Pop (staat niet op de swaches-foto, was van de tafel gevallen tijdens het foto's maken en pas later gezien, maar je ziet hem wel op mijn lippen).

Ik probeerde twee tinten op mijn lippen, namelijk mijn favoriet de 05 Blossom Pop, een heel nude, naturel kleurtje, en de 04 Bright Pop, een fel rode kleur!

Wat denken jullie van deze nieuwe lippoeders? Zou het iets voor jou kunnen zijn?

Clinique Pop Lip Shadow - €22/st.
Verkrijgbaar in de parfumerie en online op clinique.be