Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Beautybox nu ook in België


Ken jij ze al? De maandelijkse beautyboxen die thuis geleverd worden, met een vijftal beautyproducten als verrassing. Je weet nooit op voorhand wat je krijgt, maar je hebt wel altijd waar voor je geld. Ik vind zoiets leuk om bv. nieuwe merken te leren kennen.
Sinds kort levert Beautybox zelf ook in België, en ze stuurden me een box op om met hun product kennis te maken. Ik vertel graag wat meer over de inhoud.

Het leuke aan Beautybox is dat je helemaal niet verplicht bent om een abonnement te nemen. Je kan gewoon per maand betalen (kost €14,95). Natuurlijk kan het wel, en kan je ook aan een voordeligere prijs je box bestellen voor 3, 6 of 12 maanden.

Met de box ontvang je elke maand vijf beautyproducten van de leukste, mooiste en nieuwste beautymerken, waardoor je altijd op de hoogte blijft van de laatste beauty-trends.
De producten die ik terugvond in mijn box, vond ik superleuk! Ik was heel erg blij met de inhoud.

Als eerste een mini flacon van de Batiste Original Dry Shampoo (normale prijs €2,19 - 50ml).
Een goede droogshampoo is altijd handig om in huis te hebben, als je even geen tijd hebt om je haar te wassen of wanneer je haar snel een opfrisbeurt nodig heeft.
Deze original heeft een heerlijk frisse geur, en zorgt voor wat extra volume en textuur. De mini-verpakking is altijd handig voor in de handtas of op vakantie. Ik vind het handig om bij te hebben, om ook bv. mijn frou eens op te frissen.

Make-up producten zijn altijd leuk als verrassing, misschien wel een kleurtje die je zelf nooit zou uitkiezen maar die wel heel leuk zijn! In deze box vind je de Jelly Pong Pong Supercharged Eyeshadow 'Electric' (normale prijs €19,95).
Ik vind het een heel tof merk, en het leuke is dat het hier in de winkels niet zo makkelijk verkrijgbaar is. De verpakking is al superleuk, met de flamingo's en bloemen op het doosje. Hij bevat twee kleurtjes oogschaduw, zwart met een gouden ondertoon en koper-goudkleurig, die heel gepigmenteerd zijn en lang blijven zitten!

Handig om de oogschaduw mee aan te brengen, is het volgende product in de box, nl. de Lookx eyeshadow brush (normale prijs €16,95).
Het is een stevige, rondgevormde oogschaduwkwast gemaakt van high quality nylon hair, wat zorgt voor een uitstekende pigmentopname en een gecontroleerde afgifte van oogschaduw.

Nog een make-up product in de box, namelijk de So Susan Lip Dome Rhubarb Rouge (normale prijs €15,95).
Het is een combinatie tussen een rijke stain en een hydraterende balsem, wat dus wil zeggen zachte en verzorgde lippen met toch een fel kleurtje die lang op zijn plaats blijft zitten. De kleur is een superleuke felroze kleur, met een creamy matte finish, en ook de verpakking ziet er superleuk uit!

Als laatste, één van mijn favoriete producten, de Ecoco Cosmetic Glove (normale prijs €7,95).
Het is een washandje die makkelijk en met enkel water, je make-up (ook waterproof mascara) gaat verwijderen. Ik heb er zo al twee, en gebruik die elke avond wanneer ik onder de douche ga om mijn make-up eraf te halen. Superhandig en werkt echt heel goed!
Naast het washandje zelf, zit er in de beautybox ook nog een kortingscode voor 20% korting, altijd handig als je er nog meer wilt bestellen.

Zo, dit was de inhoud van mijn eerste Beautybox! Hebben jullie al ervaringen hiermee, of wat denk je van dit concept?

Beautybox - €14,95/maand (goedkoper indien je een abonnement van 3, 6 of 12 maand neemt)
Meer info op beautybox.nl