Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: colorful winterHet is ondertussen al van de kerstperiode geleden dat ik mijn favoriete foto's deelde. Dringend tijd om daar verandering in te brengen. Hoewel het de afgelopen maanden heel winters en koud was, merk ik toch een kleurrijk patroon in mijn foto's, voornamelijk van eten (check deze heerlijke macarons), haha, maar misschien was het wel mijn manier om de winterperiode door te komen, in mijn hoofd is het altijd zomer!Heerlijk, en guilty free, ontbijt bij Madam Bakster! Echt een aanrader! Heel gezellig en heel lekker.

Wat extra geluk kan nooit kwaad, dus waarom niet eens alleen de geluksbrengers uit de Lucky Charms cornflakes opeten ;)

We brengen af en toe een bezoekje aan Autoworl in Brussel, met twee auto-fans in huis bekijken we altijd wanneer er een leuke tentoonstelling loopt. Afgelopen periode was dat American Dream Cars, en ook ik was fan!

Rainbow-sprinkles, geven je direct toch een goed gevoel, niet?

En ook deze zonnige tulpen doen je onmiddellijk vergeten dat het winter is!

Ik kreeg dit letterbord cadeau voor nieuwjaar, en vind het zo leuk om er toffe quotes op te zetten!

Ook dit tasje was een nieuwjaarscadeautje, en ben er echt heel blij mee!

Ook mijn outfit begint al meer zomers te worden (al is het wel een flanellen stofje)

Pastelkleurtjes op de nagels, kan je nooit mee misgaan! Ik vond het trouwens heel leuk om deze foto te maken.

Comfy outfit, check!

Meer groen en plantjes/bloemen in huis, zo gezellig vind ik dat naar aanloop van de lente. De 'mandjes' komen trouwens van zeeman en vind ze superleuk om ze als bloempot te gebruiken!

Valentijn vieren we hier niet echt, een leuk kaartje en wat snoepjes en dat is het! Al vond ik deze snoepjes wel echt superleuk!

Neen, ik eet niet alleen snoep en taartjes (al doen mijn foto's soms wel wat anders uitschijnen), daarom dringend ook wat fruit in mijn feed! Ik ben een grote citrus-fan. Citroen in mijn cola, vers geperst appelsiensap, ...

Ook bij Disney on Ice zijn ze fan van kleurrijke snacks, deze superleuk Olaf-bekers zijn toch superleuk (ik heb er geen gekocht, maar vond ze wel heel geslaagd). Ook de show was echt heel leuk, voor mij een eerste keer maar heb er echt van genoten!

Ik sluit af met dit prachtig uitzicht. Ik wandel elke dag naar het werk langs het mooie Gravensteen kasteel in Gent, ik blijf het toch geweldig mooi vinden en dat staat zomaar in het midden van onze geweldige stad!

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien (en sorry als jullie nu honger hebben)!