Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Wat zat er in de Beautybox van februari


Oké, ondertussen is de maand maart al goed begonnen, maar ik wou niet te snel de inhoud van de Beautybox van februari delen, als iemand hem dan nog moet krijgen, is het geen verrassing meer.
Maar dus wat zat er nu precies in, en wat was het thema? De box stond helemaal in het teken van Galentine's Day, voor wie niet weet wat dat precies is, het is een feestdag die de dag voor valentijn plaats vindt, waarin je je vriendschap met je vriendinnen kunt vieren.
Ik snapte het niet helemaal als ik de producten zag, maar op zich vond ik het wel een toffe inhoud, kijken jullie mee?

Als eerste product vond ik de After Spa Konjac Sponge (normale prijs: €6.95). Ik was daar al langer benieuwd naar maar heb het nooit zelf gekocht. Het is een 100% natuurlijk product om je gezicht te reinigen en scrubben. Het voedt de huid op zo een manier, dat je als resultaat een natuurlijke, mooie en pure uitstraling krijgt. Je kan de spons zowel 's morgens als 's avonds gebruiken.
De spons is antibacterieel, laat geen microben toe, en is tot 2 maanden te gebruiken. Ik moet ze nog proberen, dus ben wel benieuwd.

Er zaten deze maal 2 make-up producten in de box, van het merk Nabla, een crème oogschaduw (normale prijs: €11.50) en een lipstick (normale prijs: €12.90). Beide een beetje in hetzelfde kleurenpalet. De crème oogschaduw Pinkwood is een mooie roze-mauve tint, die makkelijk aan te brengen is en niet in de fijne lijntjes gaan zitten.
De lipstick, Cosmic Dancer, is ook een paars-roze tint die anders oogt per natuurlijke lipkleur.

Daarnaast nog twee verzorgingsproducten, een heerlijke body butter van Greenland met kokosmelk en limoen (normale prijs: 17.50). Hij ruikt niet alleen heerlijk (ik ben een kokosfan), maar hij is echt zalig voor de huid: zijdezacht, romig en voedend. Perfect voor de droge en gevoelige huid.

Als laatste de Figs & Rouge Pro-Acnéal Clarifianté Purifying Cleansing Facial Gel Wash (nomale prijs: €24), een hele naam maar dus kort, een wasgel voor de huid met veel onzuiverheden. Het is een anti-oxidant & ontgiftend product ontworpen om huidonzuiverheden te verwijderen en een kalmere huid te creëren. Het reinigt je poriën en is dus ideaal tegen acne.
Ik heb lang zelf een moeilijke huid gehad, dus ik hou me voor gezichtsproducten echt helemaal aan wat mijn dermatoloog mij aanraadt, daarom heb ik deze niet geprobeerd en kan ik ook niet zeggen hoe hij aanvoelt of werkt.

Ik ben vooral fan van de body butter en de Konjac sponge. Sowieso nog steeds een groot voordeel als je de oorspronkelijke prijzen bekijkt en de prijs van de box (€14.95).
Wat denken jullie van de inhoud? En zijn jullie fan van zo'n een beautyboxen, of hebben jullie er zelf misschien al gehad?

Beautybox - €14,95/maand (goedkoper indien je een abonnement van 3, 6 of 12 maand neemt)
Meer info op beautybox.nl