Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Voetverzorging met Kneipp


Nu het zomer is, maar ook echt zomerweer, kunnen de sandaaltjes nu volop uit de kast gehaald worden! Verzorgde voeten is dan een must, en Kneipp heeft maar liefst vijf producten in hun voetverzorgingsgamma. De producten, met oa. calendula en sinaasappelolie, verfrissen en ontspannen vermoeide voeten en helpen ze gezond te houden.
Ik zet ze graag eens op een rijtje:

Het assortiment is pas vernieuwd en bestaat uit vijf producten. Zo is er een eeltcrème, een voetbadbruistablet, voetbadkristallen, voetbutter en een 5-in-1 voetcrème. Het calendula-extract in de producten is geschikt voor herstel en verzorging van gevoelige en overbelaste voeten.

Als je op zoekt bent naar wat ontspanning, zeker na een warme dag, is een voetbadje ideaal. dankzij de producten van Kneipp kan je kiezen voor een bruistablet, die heel ontspannend, verzorgend en verfrissend werkt. Hij bevat etherische oliën van rozemarijn, tijm en salie. Ze zijn apart verpakt, dus ideaal ook om mee te nemen op vakantie!
Daarnaast kan je ook voetbadkristallen in je voetbad gaan doen, niet alleen verfrissend maar ze reinigen en verzorgen echt je voeten.

Na een voetenbad is het ideaal om je voeten te gaan insmeren voor extra hydratatie. Je kan kiezen voor een eeltcrème, die vermindert eelt langdurig en effectief. Ruwe en gebarsten huid wordt weer zacht en soepel. Daarnaast beschermt het ook tegen voetschimmel.
Ook een voetbutter kan je in het gamma terugvinden, een rijke butter tegen droge voeten, schimmel en nare geurtjes.
Als laatste is er ook de 5-in-1 voetcrème, die beschermt, herstelt, verzorgt, hydrateert, versterkt de huid en verlicht jeuk. Hij bevat saffloerolie, die intensief verzorgt en de huid soepel maakt, en avocado-olie, die hydrateert intensief en ondersteund de regeneratie van de huid.

Wat denken jullie van deze producten? Ga jij je voeten extra gaan verzorgen tijdens de zomer?

Kneip voetverzorging
Prijzen tussen €2.05 en €9.29
Verkrijgbaar in de drogisterij