Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: Lidl - Let's Love Summer


Supermarkt Lidl is helemaal in zomerstemming, dankzij hun nieuwe Let's Love Summer collectie, alweer een samenwerking met Heidi Klum. Ze willen daarbij fashion voor iedereen bereikbaar en betaalbaar maken, en daar zijn ze ook deze keer goed in geslaagd!
Superleuke zomer-items, van eenvoudige basisstukken, tot enkele eyecatchers! Snel zijn is de boodschap, want ze zijn meestal snel uitverkocht! Ik toon je alvast enkele van mijn favoriete items!

In de collectie vind je oa. shorts (jeans en in een lichte stof), twee jumpsuits (zwart en print), jurkjes (korte en lange), topjes en t-shirts, een kimono, lange jeansbroeken en superleuke sandalen, slippers en accessoires.
Bij de eerste look die ik hier deel, draag ik het zwarte jeans-shortje, de kimono en de zwarte slippers (ook verkrijgbaar in goud). Je kan de kimono ook superleuk combineren met een blauw jeans-shortje en zwart t-shirt, maar ook met een lange jeans. Ik vind het een hele toffe look, beetje bohemian, wat perfect past bij een zomerse look!

Hoewel ik de kimono niet zo alledaags vind, ben ik er toch dol op! Kan niet wachten om deze mee te nemen op vakantie! Het shortje is iets meer basic, maar ik draag supergraag korte (maar niet té kort) jeansshortjes in de zomer! Ook de slippers zijn heel erg fijn. Je loopt plat, maar doordat ze toch een hogere plateauzool hebben lijk je toch alweer wat groter.

Nog enkele favorieten van mij uit de Let's Love Summer collectie, is zeker en vast het zwarte jumpsuit! Is er ook in een leuke zomerse print, die heb ik aan mijn mama gegeven, en daar staat ze supermooi mee vind ik! Ook het shortje is verkrijgbaar in dezelfde print.
De slippers zijn ook geweldig, de effen zwarte en gouden hebben een platform zool, de zwart-witte (ook verkrijgbaar in blauw/jeans) hebben een gewone platte zool. Daarnaast hebben ze ook platte sandalen en wedges met superleuke pompoms op!! 

Zo, wat denken jullie van de collectie?
Er is nog veel meer, je kan het bekijken en/of bestellen via de website, maar de collectie ligt ook sinds gisteren in de winkels!

Prijzen tussen de €5.99 en €19.99