Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: springtime!!


Ik weet het, ik zit een beetje achter met blogposts, heel veel te doen in mijn persoonlijke leven en dus te weinig tijd om 's avonds nog achter de computer te duiken. Een review van de nieuwe Yves Rocher shampoo, enkele leuke nieuwe make-upjes, wat zomerse posts en ook een tweede verslagje van onze roadtrip in West-Amerika staan op de planning! Maar voor vandaag deel ik maar al te graag nog eens de leukste alledaagse foto's de voorbije lente-maanden.

Ik werd onlangs uitgenodigd door Yves Rocher op een superleuk event (daarover meer in een aparte post), maar wou deze leuke foto's al delen, aangezien we een workshop zaadbommen mochten volgen, en daarbij dus onze eigen bloemzaad-bommen mochten maken, samen met de mensen van Blommm. De bedoeling is dat je de bommen ergens gooit waar jij wilt dat er mooie wilde bloemen mogen groeien. 
Kan in je eigen tuin zijn, of die van de buren, maar evengoed onderweg naar je werk. Ik heb er enkele in de tuin gegooid, en er komen al heel wat groene stekjes uit, benieuwd naar de bloemen!!

Wie van jullie heeft ooit al in de bekende winkelstraat van Gent, de Veldstraat, gelopen? Wist je dat er achter één van de gevels dit prachtige paleis te vinden is, namelijk Hotel D'Hane Steenhuyse! Is sinds kort ook vrij te bezoeken op vrijdag, zaterdag en zondag, en ik kan je verzekeren dat je dat zeker eens moet doen! 

Twinning with my man! 
We lopen natuurlijk nooit echt hetzelfde gekleed rond, maar dit was voor een verjaardagsfeestje.

Hoe schattig is deze regenboog-sleutelhanger! Ik vond hem bij Zeeman.

Naast de korenbloem-tattoo, die ik in september liet zetten voor mijn papa (is zijn lievelingsbloem), liet ik vorige week nog twee kleine tattoo's bijzetten, zoals deze schelp, die ik speciaal voor mijn mama heb gekozen. Zij reist heel graag, en gaat heel graag naar zee, ze heeft die microbe ook aan mij doorgegeven. Daarnaast kan ik nog altijd niet naar het strand gaan, zonder een schelpje mee te nemen naar huis!

Ik kan zo genieten van warme avonden zodat je nog rustig in de tuin kan zitten! Ik heb alvast mijn plekje klaar hier, laat de zomer maar komen!

Leuk nieuws voor de Hot Wheels fans, vorige maand vierde het merk zijn 50e verjaardag, en bracht daarom enkele limited editions auto's op de markt! Er was er hier eentje superblij in huis met deze nieuwigheden van Hot Wheels, voor bij zijn toch wel uitgebreide collectie!

Als laatste foto, deel ik er eentje van mijn nieuwe jumpsuit. Een klassieker (net als de Ford Mustang) die in iedereen zijn kast zou moeten hangen, zo veelzijdig! Is er trouwens eentje uit de nieuwe zomercollectie van Heidi Klum voor Lidl, dus heel betaalbaar! Vanaf morgen online verkrijgbaar, en vanaf 21 juni verkrijgbaar in de Lidl winkels!

Zo, hopelijk heb ik mijn afwezigheid toch een beetje goed gemaakt met deze foto's, en ik ben alvast klaar om opnieuw volop te beginnen bloggen!