Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Kneipp - Be Happy Review


De herfst is gestart, tijd om de kokosgeurtjes en zomerparfums te gaan vervangen. Een goede tip voor jullie, de nieuwe Kneipp Be Happy producten, met de heerlijke geur van Mandarijn en Vetiver.
Een frisse geur, om 's morgens goed wakker te worden, helemaal geen zomerse fruitgeur, maar iets meer kruidig waardoor hij perfect is om de herfst mee in te stappen.

De Be Happy Douche bestond al in het gamma, maar kreeg een make-over. Een nieuw verpakkingsdesign, waarvan ook het milieu blij wordt want de fles is geproduceerd op basis van 100% gerecycleerd materiaal en is volledig recyclebaar. Het etiket is gemaakt van boomvrij en duurzaam steenpapier wat door zonlicht kan worden afgebroken.


De vertrouwde samenstelling van het product blijft, net als de heerlijke geur, met opwekkende mandarijn en rustgevende vetiver. Vetiver zit boordevol antioxidanten en werkt zuiverend en reinigend. De natuurlijke, aardse geur helpt met ontspannen en focussen. De mandarijn zorgt dan weer voor een opwekkend effect, perfecte combinatie dus om zowel je huid als je humeur een boost te geven.

Nieuw in het gamma is het Be Happy Badschuim, een vrolijk schuimend badproduct met de heerlijke geur van etherische oliën van mandarijn en vetiver. De natuurlijke oliën beschermen je huid tegen uitdroging, met als gevolg een zachte en soepele huid. De heerlijke geur zorgt ook hier voor een boost en happy gevoel.


Ik ben helemaal fan van deze geur en deze producten! Naast deze, zitten er ook nog geurstokjes en een geurkaars in dit gamma, lijkt me heerlijk!!
Wat denken jullie van de Be Happy lijn van Kneipp?

Kneipp Be Happy
Douchegel - 250 ml - €6.99
Badschuim - 400 ml - €9.49

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier