Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop opent nieuwe winkel in Gent


Vorige week was het eindelijk zover, een eerste event voor de blog sinds Corona ons voornamelijk thuis hield! Maar The Body Shop opende een nieuwe winkel in Gent, en nodigde daarom ook enkele mensen uit om deze te komen ontdekken, Corona-proof (met mondmasker en een beperkt aantal mensen in de winkel)!
De winkel is niet alleen verplaatst van locatie (nog steeds in de Veldstraat maar dan in het begin vlak bij de Korenmarkt, nl. Veldstraat 5-7), maar kreeg als eerste in Europa een volledig nieuw winkelconcept.

De winkel is volledig opgebouwd uit eenvoudige en gerecycleerde materialen, inclusief het kassameubel. Het vernieuwde concept gaat helemaal terug naar de roots van het merk en zet ook al hun waarden in de kijker! Zo is er een activist-hoekje, waar mensen kunnen ontdekken waar The Body Shop voor staat. Zo hebben ze het duurzaam B-Corp certificaat, wat wil zeggen dat ze naast winst ook duurzaamheid nastreven, dus dat ze ook rekening houden met de mens en de planeet!


Maar natuurlijk staat de winkel ook voor het ontdekken van alle producten van The Body Shop! In het midden van de winkel vind je bv. een grote wasbak met drie kranen, waardoor je direct al producten kan gaan uitproberen. Door Corona momenteel nog niet optimaal in gebruik, maar wel heel handig om de producten te ruiken, voelen en uitproberen. 
Daarboven staan hun bestseller, the body butter, uitgestald in een mooie stand, met alle geuren bij elkaar.


Ik vind het sowieso heel tof dat de winkel is opgedeeld volgens thema en niet volgens geur, zo heb je hair, body, hands, make-up, ... en is de winkel ook heel ruim! Super aangenaam om er in rond te lopen, en alles op je gemak te ontdekken. De bestsellers en nieuwe producten kregen een centrale plaats.
Nog een leuk nieuwtje, de nieuwe collectie voor het najaar is alvast beschikbaar in de winkel, namelijk Vanilla Pumpkin, en ik ben er superenthousiast over! 


Wat denken jullie van de nieuwe winkel?

The Body Shop
Veldstraat 5-7
9000 Gent