Mogelijk gemaakt door Blogger.

Personal: 40 and fabulous


Donderdag vierde ik mijn 40e verjaardag! Hoewel ik niet helemaal stond te springen wanneer het cijfer veertig dichterbij kwam, moet ik zeggen dat ik toch minder erg vind dat wanneer ik 30 werd! De afgelopen jaren werd ik ook wel geconfronteerd met afscheid nemen van mensen die me nauw aan het hart lagen, dus ik denk dat ik nu gewoon ook elk jaar dankbaar ben dat ik nog een verjaardag mag vieren en dat ik ouder mag worden!
En, ik heb sowieso al veel gehoord dat het leven pas begint bij 40 én dat het best een fijne tijd is in je veertiger-jaren, dus laat maar komen zou ik zeggen, haha! 

Het was een supergezellig dagje, ik werd verwend met een heel uitgebreide brunch die mijn mannen voor me hadden voorzien. Het huis hing vol ballonnen en vlagjes, en ik kreeg ook enkele geweldige cadeautjes!
Uiteraard werd er ook taart gegeten, en ben ik ook helemaal los gegaan met mijn tafelversiering want ik wou wel een zomers feestje houden (normaal in de tuin maar het weer had andere plannen) en koos daarbij voor gele en blauwe kleuren, citroenprint en uiteraard bloemen. 's Avonds gingen we ook nog iets kleins eten in Gent. Dit weekend vierden we dan weer samen met familie, gelukkige deze keer wel in de tuin!


Voor mijn 40e verjaardag startte ik trouwens vorige zomer met een '40-before-40' lijst samen te stellen, met 40 dingen die ik nog graag wou doen voor mijn verjaardag. Oké, een jaar tijd was nu misschien wel heel weinig om de dingen allemaal te doen die erop staan, want er staan bv. ook meerdere bestemmingen op die ik sowieso niet allemaal had kunnen doen, of dingen die ik niet echt zelf in de hand heb. Zou wou ik 5k volgers op Instagram behalen (ik geraakte wel redelijk in de buurt 4.930, met dank aan heel wat lieve volgers die een oproep hebben gedaan) of een virale TikTok hebben (al heb ik er 2 van meer dan 300.000 views dus misschien wel een check waard?). Er staan wel nog een paar dingen op de planning de komende weken/maanden waardoor ik er normaal gezien 32 zal afgevinkt hebben. Voor de rest moet ik me misschien het volledige jaar 40 geven...

Moest jullie het leuk vinden om hier een apart artikeltje van te lezen, met wat meer details en wat ik allemaal heb afgevinkt, laat het gerust weten!