Mogelijk gemaakt door Blogger.

Shopping: Een dagje shoppen in Designer outlet Roosendaal


Afgelopen weekend werd ik uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij Designer Outlet Roosendaal. Het is een factory outlet center in de Nederlandse gemeente Roosendal, net over de grens met Belgiƫ dus best wel dichtbij (op een half uurtje van Antwerpen, een uurtje ongeveer van Gent).
Ze hebben er maar liefst 90 winkels en ook enkele heerlijke restaurants en gezellige terrassen. Ik vertel jullie vandaag graag wat meer over ons bezoekje.

Ik vertrok 's morgens samen met mijn zoon, als er geshopt mag worden komt hij maar al te graag mee. Voor ons een uurtje rijden en het is er makkelijk parkeren vlak aan de ingang. We hadden beiden niet echt iets waar we specifiek naar op zoek waren, al hadden we toch het nieuwe herfstseizoen in ons achterhoofd. Ik had op voorhand wel al eens gekeken welke winkels er allemaal waren, en wou zeker een bezoekje brengen aan Essentiel Antwerp, de nieuwe Scotch & Soda winkel die er net zijn deuren opende en ook Sissy-Boy. Noah keek dan weer uit naar een bezoek aan de Haribo winkel, al ging zijn eerste voorkeur uit naar de Nike store, maar die bleek tijdelijk te zijn gesloten wegens verbouwingen.

En hoewel er sowieso altijd heel mooie kortingen zijn, waren het ook daar nog steeds solden, waardoor je soms nog extra korting kreeg bovenop de outletprijs. We startten onze dag trouwens met Dunkin Donuts, ze hebben er niet alleen heerlijke donuts en iets lekkers om te drinken, maar ook superleuke merch zoals tassen en bekers.


Het outlet-centrum heeft trouwens allemaal leuke foto-hoekjes zoals het bankje hierboven, een roze telefooncel vol bloemen en een superkleurrijke vlindermuur! Daarnaast is het er heel gezellig wandelen en zitten als je tussendoor even op een bankje of een terras wilt uitrusten. Ook aan de kleine kindjes werd gedacht want zo kwamen we oa. een mini-carrousel tegen en een reuzegroot 'mens-erger-je-niet' spelbord. 


Naast winkelen, kan je er dus ook iets lekkers eten of drinken. Van pasta en pizza, tot broodjes en frietjes. Er opende ook net een nieuwe Franse Bistro, Bonton, zag er ook heel gezellig uit. Maar wij gingen voor de frietjes en kaaskroketten van Frites Atelier. Ideaal om onze voeten even te laten rusten en intussen na te denken welke items we nu juist mee naar huis zouden nemen die we eerder al hadden gespot in de shops.


En dit is het resultaat van ons shopdagje, ik ging voor een nieuwe handtas van Guess, heel fleurig en kleurrijk, en voor een nieuwe lange beige mantel die ik vond bij Only. Lijkt me perfect voor het einde van de zomer en begin van de herfst. De zoon vond dat weer een Levis Jeansjacket en een basic zwarte hoodie bij Only & Sons. En uiteraard namen we ook wat zakjes Haribo mee naar huis! 


Zijn jullie er al gaan shoppen? En wat vinden jullie van mijn aankopen?
Disclaimer: Blogpost in samenwerking met Designer Outlet Roosendaal. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn artikel. De volledige disclaimer lees je hier