Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Eau de Toilette


Tijdens de zomer ben ik helemaal fan van een bodymist als parfum, maar die durven natuurlijk nogal snel vervliegen. Een goede tip voor jullie, en helemaal summer proof want heel verfrissend en een heerlijke frisse geur, de Eau de Toilettes van de Choice Fragrance Collection van The Body Shop
Ze komen in heel wat verschillende geurtjes, ik probeerde de Vibrant Bergamot, Rebel Rosebud en Glowing Cherry Blossom.

Deze zijn allemaal vegan en bestaan voor min 87% uit ingrediƫnten van natuurlijke oorsprong. Ook het flesje zelf bestaat voor 42% uit gerecycleerd glas en mag gewoon in de glasbak (wel het pompje verwijderen). De dop kan gewoon bij plastiekafval (PMD).

Hoewel ik meestal de cherry blossom als voorkeur zou verkiezen, staat hier bovenaan toch wel de Vibrant Bergamot. Het is een citrusachtige, bloemengeur en echt perfecte tijdens deze warme zomer! Hij is echt heel verfrissend, bevat fruitige, citrusachtige akkoorden van bergamot, magnolia en lelietje-van-dalen.


Begrijp me niet verkeerd, de cherry blossom is ook heel fijn, ik wissel regelmatig af maar kies bij een echte warme zomerdag voor de frisse citrusgeur. Deze Glowing Cherry Blossom is een iets zoetere, bloemige geur, perfect voor de lente. Hij bestaat uit bloemige akkoorden van Japanse kersenbloesem, osmanthus en sandelhout. 

Als laatste de Rebel Rosebud, ook aangenaam maar ik heb het minder voor rozengeurtjes in producten. Hij bestaat uit warme, fluweelachtige akkoorden van roos absolue, saffraan en amber. 


Deze eau de toilette zijn ook nog verkrijgbaar in Blissfull Strawberry en Wild Jasmine.
Naar welke gaat jullie voorkeur?

The Body Shop - Eau de Toilette
50 ml - €28
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop of in hun online shop
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier